Runescape

Runescape
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
67.4%
RuneScape is een op Java gebaseerde 3D MMORPG-computerspel, gelanceerd door Jagex Ltd op 4 januari 2001. Er zijn twee versies van het spel: P2P (PayToPlay) waarbij er betaald moet worden voor extra’s en F2P (FreeToPlay), de gratis versie. Er zijn ruim 10 miljoen F2P-spelers en ongeveer 1.2 miljoen P2P-spelers. RuneScape werd gecreëerd door Andrew Gower, Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

RuneScape is een op Java gebaseerde 3D MMORPG-computerspel, gelanceerd door Jagex Ltd op 4 januari 2001. Er zijn twee versies van het spel: P2P (PayToPlay) waarbij er betaald moet worden voor extra’s en F2P (FreeToPlay), de gratis versie. Er zijn ruim 10 miljoen F2P-spelers en ongeveer 1.2 miljoen P2P-spelers. RuneScape werd gecreëerd door Andrew Gower, de auteur van DeviousMUD, de eerste versie van RuneScape in 1998. Spelers kunnen met elkaar communiceren door te ruilen, chatten, tegen elkaar te vechten of mini-games te spelen waarbij de spelers samen moeten werken. Ook speelt er een sterke verhaallijn in het spel die zich afspeelt op de planeet Gielinor, een gecreëerde planeet die door de Elder Gods zijn gemaakt, waarbij goden, monsters, magie en avontuur grote rollen spelen.

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 534

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter