The Order: 1886

The Order: 1886

Introductie
The Order: 1886 is een third-person shooter.

Het werd ontwikkeld door Ready at Dawn, SCE Santa Monica Studio en is uitgegeven door Sony Computer Entertainment.

Het spel werd op 20 februari exclusief voor de Playstation 4 uitgegeven.

Verhaal
The Orde: 1886 speelt zich af in London, waar een oude orde van ridders de wereld beschermen tegen de half breed monsters. Een Half breed monster is een combinatie tussen een dier en mens. In de geschiedenis van het spel, rond de zevende of achtste eeuw was er een klein aantal mensen met beestachtige trekjes. De meerderheid van de mensen vreesden dat door deze half-rassen en oorlog uit zou breken. Ondanks dat de half breed in de minderheid was, gaven hun dierlijke kracht hen de overhand in eeuwen over het conflict.

Eeuwen later vindt de mensheid nieuwe hoop in Koning Arthur en de Ridders van de Ronde Tafel. Koning Arthur en zijn gelijkgestemde ridders strijden tegen de half breeds. Al gauw beseft Arthur dat het een verloren strijd is. Via een mysterie ontdekken de Ridders ‘Blackwater’. Een mystieke vloeistof die hun leven verlengt en hen opmerkelijke helende vermogens geeft. Ondanks dit nieuwe voordeel, blijven de half breed maar strijden winnen. Totdat de industriële revolutie de tijd verandert. Ingenieurs zijn ver voor hun tijd met het uitvinden van technologieën zoals thermische beeldvorming, zeppelins en draadloze communicatie.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter