The Order: 1886

The Order: 1886

Introductie
The Order: 1886 is een third-person shooter.
Het werd ontwikkeld door Ready at Dawn, SCE Santa Monica Studio en is uitgegeven door Sony Computer Entertainment.
Het spel werd op 20 februari exclusief voor de Playstation 4 uitgegeven.

Gameplay
Battlefield 4 heeft een single-player als de beroemde multiplayer. Bij de single-player is het alleen mogelijk om alleen te spelen. Terwijl je bij de multiplayer maximaal met 64 spelers kunt spelen.

Bij de single-player speel je als Sgt. Daniel Recker. Hij is een lid van de United States special operations sqaud genaamd Tombstone. Zijn team genoten zijn squad leider SSgt. William Dunn, tweede bevelhebber SSgt. Kimble Graves en de veld hospik Clayton Pakowski. Bij het team worden CIA-agent Laszlo Kovic en agent Huang Shuyi van de Chinese geheime dienst ook toegevoegd.

Verhaal
The Orde: 1886 speelt zich af in London, waar een oude orde van ridders de wereld beschermen tegen de half breed monsters. Een Half breed monster is een combinatie tussen een dier en mens. In de geschiedenis van het spel, rond de zevende of achtste eeuw was er een klein aantal mensen met beestachtige trekjes. De meerderheid van de mensen vreesden dat door deze half-rassen en oorlog uit zou breken. Ondanks dat de Half breed in de minderheid was, gaven hun dierlijke kracht hen de overhand in eeuwen over het conflict.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter