GTA 5 Heists Content geleaked

GTA 5 Heists Content geleaked

Volgens een bekende Leaker van GTA content op twitter  gaat het om artwork. Een aantal GTA Online-spelers verifieerden de artwork: Rockstar gebruikte delen ervan al eerder in een trailer. In de screenshots zijn onder andere een helikopter, vliegtuig, motoren en een jeep met een machinegeweer achterop te zien. Verder laten de screenshots wapens en gereedschappen zien.

De Leakers beweren ook dat er vijf aflopen zijn voor de Heists op PlayStation 4 en Xbox One, maar een meer op PlayStation 3 en Xbox 360. Dat zou kunnen betekenen dat de last gen-consoles een extra heist krijgen. Rockstar liet in een interview met IGN al weten dat er vijf heist zouden zijn, een zesde missie is niet bevestigd.

Rockstar heeft nog geen exacte releasedatum voor de heists van GTA Online gegeven. Wel zei de ontwikkelaar dat deze uitkomen voor de pc-versie van GTA 5, 24 maart. De Heists hadden eigenlijk al sinds de release van GTA 5 op PlayStation 3 en Xbox 360 beschikbaar moeten zijn, maar Rockstar stelde de modus meerdere keren uit.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter