Blizzard experimenteert met microtransacties in Diablo III

Introductie
Blizzard heeft een patch voor Diablo III aangekondigd waarbij microtransacties mogelijk worden gemaakt. Er zijn nog geen plannen om de aankoopmogelijkheid in de versies van Diablo III voor de Europese en Amerikaanse markt uit te brengen.

Patch
Patch 2.2.0 wordt volgens Blizzard binnenkort uitgebracht in de ‘Public Test Region’. Na de installatie van de patch zouden gamers microtransacties kunnen uitvoeren. Daarbij is Platinum de valuta.

De mogelijkheid voor het uitvoeren van microtransacties lijkt vooralsnog uitsluitend bedoeld voor de Aziatische markt; er zouden nog geen concrete plannen zijn om de betaalmogelijkheid in Europa en de VS uit te rollen.
D

e patch introduceert ook drie nieuwe sets: Unhallowed Essence, Wrath of the Wastes en Delsere’s Magnum of Opus. Ook komen drie nieuwe goblins beschikbaar en er komen nieuwe lay-outs voor Rifts beschikbaar, een interface waarin items in de rpg-game gebruikt kunnen worden.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter