League of Legends

League of Legends
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
67.4%
League of Legends (LoL) is een computerspel ontwikkeld en uitgebracht door Riot Games in 2009. Het spel is gebaseerd op een modificatie van het spel Warcraft III. League of Legends is compatibel met het besturingssysteem Microsoft Windows en sinds 2013 ook met Mac OS X. League of Legends is een MOBA (multiplayer online battle arena). Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

League of Legends (LoL) is een computerspel ontwikkeld en uitgebracht door Riot Games in 2009. Het spel is gebaseerd op een modificatie van het spel Warcraft III. League of Legends is compatibel met het besturingssysteem Microsoft Windows en sinds 2013 ook met Mac OS X.

League of Legends is een MOBA (multiplayer online battle arena). League of Legends kan enkel online gespeeld worden tegen andere menselijke spelers of bots (computer bestuurd). Hierbij worden de spelers, ook wel Summoners genoemd, in een team geplaatst. Er zijn in totaal twee teams die het tegen elkaar opnemen. Deze teams bestaan uit vijf of drie spelers per team. Dit is afhankelijk van welke map je kiest om op te spelen: Summoners Rift (5 helden tegen 5 helden), Twisted Treeline (3 tegen 3) of All random all mid (5 tegen 5 met een willekeurige held). Ieder team heeft een Nexus. Als deze eenmaal vernietigd is, heeft het team die zijn Nexus nog heeft gewonnen. De spelers verdienen door het spel heen gold (goudstukken). Dit is virtueel geld waarmee ze in de spelronde voorwerpen, kunnen kopen. Van deze voorwerpen, zoals een zwaard, wordt de speler sterker. De speler krijgt iedere seconde 1 goudstuk. Ook kan de speler farmen om meer gold te verdienen. De gekozen held zal door het spel heen levelen. Per level (niveau) kun je een vaardigheid verhogen. Iedere held heeft vier verschillende vaardigheden die hij kan verhogen, drie vaardigheden kunnen vijf keer verbeterd worden. De vierde is je sterkste vaardigheid, deze kun je drie keer verhogen. Het maximum niveau is 18.

Op Summoners Rift en Twisted Treeline is er ook een jungle aanwezig. Hierin kan men neutrale monsters vinden. Deze zullen niet aanvallen, tenzij deze worden aangevallen. Ook hier krijgt de speler experience en gold voor.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter