Dell Venue 8 Pro

Dell Venue 8 Pro

De 8 “tablet form factor is onmiskenbaar mobiel, maar het geeft ons een groter weergavegebied en de resolutie ten opzichte van de 5” verschijnt op Sony’s Vita en Nvidia’s Shield. De Dell 1280×800 native resolutie overtroeft de PlayStation’s 960×544 en past Nvidia’s Tegra 4-gebaseerde draagbare.

Voor zover de internals gaan, onze Venue sport een Atom Z3470D met HD Graphics en 2 GB DDR3-geheugen op een enkel kanaal. Alle drie van die posten mogelijk te beperken wat we realistisch kunnen spelen. We gaan proberen een aantal hedendaagse games, maar ook kennen we moeten oudere titels beschouwen als goed. Het goede nieuws is dat er een enorme bibliotheek van fantastische pc-games om uit te kiezen, en velen zijn goedkoop verkrijgbaar. Als er iets, dit is een geweldige kans om een aantal van de games die we kregen nooit rond toen ze voor het eerst naar voren proberen.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter