Zoo Tycoon

Zoo Tycoon
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
75%
Introductie Zoo Tycoon is een bedrijfssimulatiespel. Het werd ontwikkeld door Frontier Developments en is uitgegeven door Microsoft Studios. Het spel werd in Europa en in de Verenigde Staten uitgegeven op 22 november 2013. Het spel is beschikbaar voor de Xbox 360 en Xbox One. Gameplay Zoo Tycoon heeft een single-en multiplayer. De multiplayer is alleen Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Introductie
Zoo Tycoon is een bedrijfssimulatiespel.

Het werd ontwikkeld door Frontier Developments en is uitgegeven door Microsoft Studios.

Het spel werd in Europa en in de Verenigde Staten uitgegeven op 22 november 2013.

Het spel is beschikbaar voor de Xbox 360 en Xbox One.

Gameplay
Zoo Tycoon heeft een single-en multiplayer. De multiplayer is alleen beschikbaar voor de Xbox One. Bij de multiplayer is het mogerlijk om met maximaal 4 spelers te spelen.

Het spel bevat 4 spel modus, waaronder campagnemodus, Freeform mode, Challenge mode en de multiplayer mode die alleen beschikbaar is voor de Xbox One. De Xbox 360 en Xbox One versies verschillen ook van elkaar qua dieren. Zo heeft de Xbox 360 65 dieren terwijl de Xbox One versie beschikt over 101 dieren.

Bij de Xbox One heb je ook minigames die gebaseerd zijn op Kinect. Zo heb je ook de optie om foto’s te uploaden en te delen. Het is ook mogelijk om je dierentuin te delen en je kan het ook in de Cloud opslaan. Je vrienden kunnen ook verder werken aan een dierentuin, zelfs wanneer de eigenaar van de dierentuin niet aanwezig is.

Bij de Xbox One heb je ook community uitdagingen. Dat zijn uitdagingen waarbij Microsoft geld aan een goed doel of een park dat daarmee te maken heeft doneert, wanneer een uitdaging behaald is.

    Gerelateerde berichten

    Saw

    Geplaatst door 94 | Xbox 360

    Met alle Saw films raken theaters ( wat zijn ze aan , net als zeven nu ? ) Kan het lijken alsof de serie is een beetje uitgespeeld krijgen . Maar...

    Laat een berichtje achter