Wasteland 2

Wasteland 2
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
64%
Introductie Wasteland 2 is een role-playing game (RPG). Het werd ontwikkeld door inXile Entertainment, Obsidian Entertainment en is uitgegeven door inXile Entertainment. Wasteland 2 is het vervolg van Wasteland die uit kwam in 1988. Het spel werd succesvol gefinancierd via Kickstarter. Wereldwijd werd het spel op 19 september 2014 uitgegeven. Het spel is beschikbaar voor Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Introductie
Wasteland 2 is een role-playing game (RPG).

Het werd ontwikkeld door inXile Entertainment, Obsidian Entertainment en is uitgegeven door inXile Entertainment.

Wasteland 2 is het vervolg van Wasteland die uit kwam in 1988. Het spel werd succesvol gefinancierd via Kickstarter.

Wereldwijd werd het spel op 19 september 2014 uitgegeven.

Het spel is beschikbaar voor Microsoft Windows, Mac OS X en Linux.

Gameplay
Bij Wasteland 2 zie je het spel van bovenaf met een draaibare camera.

Het is een turn-en party-based role-playing game met tactische gevechten. De party van de speler heeft ruimte voor zeven personages. Inclusief de vier ontworpen personages waarvan er drie niet speelbaar zijn. De speler heeft de mogelijkheid om de personages helemaal aan te passen, zoals: statistieken, vaardigheden en het uiterlijk. De niet speelbare personages zullen elk hun eigen persoonlijkheid, motivatie, meningen en agenda’s hebben.

Verhaal
Het verhaal speelt zich af in het jaar 1998. Waarbij de aarde onherstelbaar verwoest is door een onzichtbare nucleaire oorlog.

  Gerelateerde berichten

  Heroes of Loot

  Geplaatst door 19 | Android

  De hele back catalogue van solo indie schepper OrangePixel is het ontdekken waard, maar zijn laatste is de beste tot nu toe. Het is een stijlvolle...

  The Banner Saga

  Geplaatst door 87 | Android

  Grote, diepe games zijn nog steeds relatief zeldzaam op Android , maar u kunt nog een toe te voegen aan de lijst met The Banner Saga . Deze Viking...

  Laat een berichtje achter