Playstation Vita Pets

Playstation Vita Pets
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
73%
Introductie Playstation Vita Pets is een huisdieren simulatie spel. Het werd ontwikkeld door Spiral House en is uitgegeven door Sony. Het spel werd op 3 juni 20014 uitgegeven in Noord-Amerika. In Europa was dat op 6 juni 2014. Het spel is alleen beschikbaar voor de Playstation Vita. Gameplay De speler speelt met een virtuele hond, Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Introductie
Playstation Vita Pets is een huisdieren simulatie spel.

Het werd ontwikkeld door Spiral House en is uitgegeven door Sony.

Het spel werd op 3 juni 20014 uitgegeven in Noord-Amerika. In Europa was dat op 6 juni 2014.

Het spel is alleen beschikbaar voor de Playstation Vita.

Gameplay
De speler speelt met een virtuele hond, die je ook kan verzorgen. De speler maakt ook gebruik van de microfoon en de Touch screen.

De speler beleeft een avontuur dat zich afspeelt in de regio genaamd Castlewood Island. Er zitten ook RPG elementen, puzzel elementen en uitdagingen in het spel die je in samenwerking met je hond kunt voltooien. De honden kunnen ook met je praten, omdat ze een volledige woordenschat hebben. Ook reageren de honden op je spreekopdrachten en herkennen ze het gezicht van de eigenaar doormiddel van de camera.

Het spel heeft ook een eigen app dat beschikbaar is voor Android en iOS.

    Gerelateerde berichten

    Saw

    Geplaatst door 109 | Xbox 360

    Met alle Saw films raken theaters ( wat zijn ze aan , net als zeven nu ? ) Kan het lijken alsof de serie is een beetje uitgespeeld krijgen . Maar...

    Laat een berichtje achter