Goat Simulator

Goat Simulator
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
58%
Introductie Goat Simulator is een third-person actie game. Het werd ontwikkeld door Coffee Stain Studios, Double Eleven (Xbox One). Voor Microsoft Windows werd het spel wereldwijd via Steam uitgegeven op 1 april 2014. Op 27 juni 2014 werd en de gesporte versies voor Mac OS X en Linux uigegegeven. Op 17 september 2014 waren de Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Introductie
Goat Simulator is een third-person actie game.

Het werd ontwikkeld door Coffee Stain Studios, Double Eleven (Xbox One).

Voor Microsoft Windows werd het spel wereldwijd via Steam uitgegeven op 1 april 2014. Op 27 juni 2014 werd en de gesporte versies voor Mac OS X en Linux uigegegeven. Op 17 september 2014 waren de versies voor Android en iOS uitgegeven. Er word verwacht dat de Xbox One versie in 2015 word uitgegeven.

Het spel is beschikbaar voor Microsoft Windows, Xbox One, OS X, Linux, iOS en Android.

Gameplay
Goat Simulator is een open-ended third-person game.

De speler bestuurt een geit en kan vrij rondlopen om zo de wereld te verkennen. De map heeft een sub urbane omgeving. De speler kan met de geit springen, rennen, objecten likken en objecten met de tong wegwerpen.

    Gerelateerde berichten

    Saw

    Geplaatst door 81 | Xbox 360

    Met alle Saw films raken theaters ( wat zijn ze aan , net als zeven nu ? ) Kan het lijken alsof de serie is een beetje uitgespeeld krijgen . Maar...

    Laat een berichtje achter