Child of Light

Child of Light
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
77%
Introductie The Banner Saga is een platform, role-playing game game (RPG). Het werd ontwikkeld door Ubisoft Montreal en is uitgegeven door Ubisoft. Voor Microsoft Windows, Playstation 3, Playstation 4, Wii U, Xbox 360 en Xbox One werd het eind april en begin mei 2014 uitgegeven in Europa, Noord-Amerika en Japan. In juli 2014werd het uitgegeven Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Introductie
The Banner Saga is een platform, role-playing game game (RPG).

Het werd ontwikkeld door Ubisoft Montreal en is uitgegeven door Ubisoft.

Voor Microsoft Windows, Playstation 3, Playstation 4, Wii U, Xbox 360 en Xbox One werd het eind april en begin mei 2014 uitgegeven in Europa, Noord-Amerika en Japan. In juli 2014werd het uitgegeven voor de Playstation Vita.

Het spel is alleen beschikbaar voor Microsoft Windows, Playstation 3, Playstation 4, Playstation Vita, Wii U, Xbox 360 en Xbox One.

Gameplay
Child of Light heeft een single-en multiplayer.

Het spel werd ontworpen als een unieke waterachtige wereld met de UbiArt Framework engine. Het spel heeft een kruising tussen platformactie en puzzels. De game bevat een turn-based combat met uitgebreide vaardigheids bomen waarmee je de vaardigheden mee kunt upgraden.

Verhaal
Het verhaal speelt zich af in het jaar 1895 in Oostenrijk. Het meisje genaamd Aurora heeft een ziekte waardoor ze in slaap valt. Vervolgens word ze wakker in een mythische wereld genaamd Lemuria. De zwarte koning oftewel Black Queen, heeft de zon, maan en sterren gestolen. Aan Aurora de taak om de hemellichamen terug te vinden. En om met haar vader de hertog te herenigen. Samen met haar compagnons probeert ze de missie te volbrengen.

    Gerelateerde berichten

    Heroes of Loot

    Geplaatst door 27 | Android

    De hele back catalogue van solo indie schepper OrangePixel is het ontdekken waard, maar zijn laatste is de beste tot nu toe. Het is een stijlvolle...

    Laat een berichtje achter