Patapon 2

Patapon 2
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
68%
is een video game van Sony Computer Entertainment bekendgemaakt voor de PlayStation Portable handheld game console . Het combineert gameplay kenmerken van een ritme spel en een god spel. De titel is gemaakt van twee Japanse onomatopee , pata ( marching) en pon ( drums ) . Het spel wordt gepresenteerd in een cartooneske , Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

is een video game van Sony Computer Entertainment bekendgemaakt voor de PlayStation Portable handheld game console . Het combineert gameplay kenmerken van een ritme spel en een god spel. De titel is gemaakt van twee Japanse onomatopee , pata ( marching) en pon ( drums ) . Het spel wordt gepresenteerd in een cartooneske , aftekenen twee – dimensionale omgeving , en beschikt over de speler die als een godheid die een leger van karikaturale miniatuur tribale wezens commando’s door het verslaan van de traditionele talking drums. Het spel werd ontwikkeld door de Piramide en geproduceerd door Japan Studios.  Het is een direct vervolg op Patapon .

Het spel werd uitgebracht in Japan , Europa en Australië voor Noord-Amerika , en in Noord-Amerika voor het eerst beschikbaar was slechts als digitale download via de PlayStation Store , als een ” testcase ” voor het succes van digitale distributie op de PSP te peilen . Het spel is nu beschikbaar op UMD in alle regio’s .

Het herbergt een vier speler ad hoc multiplayer modus. Een bundel is vrijgegeven . Het omvat een zilveren PSP – 3000 samen met een 32GB MemoryStick , en de UMD versie van Patapon 2.

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 191

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter