Motor storm Arctic edge

Motor storm Arctic edge
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
67.6%
Het spel nogmaals beweegt weg van de woestijn omgevingen van de oorspronkelijke titel en de weelderige eiland omgeving van het vervolg en verplaatst zich naar de barre arctische klimaat van Alaska aan de rand van de poolcirkel . Gameplay is vergelijkbaar met die van eerdere titels in de serie zoals Nitrous Verhoogt, milieugevaren en vernietigbare Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".
Het spel nogmaals beweegt weg van de woestijn omgevingen van de oorspronkelijke titel en de weelderige eiland omgeving van het vervolg en verplaatst zich naar de barre arctische klimaat van Alaska aan de rand van de poolcirkel . Gameplay is vergelijkbaar met die van eerdere titels in de serie zoals Nitrous Verhoogt, milieugevaren en vernietigbare omgevingen . Voertuigen zullen ook de mogelijkheid om af te koelen de boost door het rijden door diepe sneeuw of onder watervallen , dezelfde techniek die wordt gebruikt voor het rijden door het water in MotorStorm : Pacific Rift . In tegenstelling tot de vorige titels in de serie , wordt het spel alleen elementen maximaal tien vliegers in elke race .

Nieuwe gevaren omvatten lawines , die kan worden veroorzaakt door een explosie voertuig of blazen hoorn van het voertuig , die een grote hoeveelheid sneeuw veroorzaakt te mompelen over het spoor en de weg zal toeslaan tegenstanders , met inbegrip van de speler , ongeacht de sterke punten van de voertuigen . Ijzige bruggen kan ook gevaarlijk voor zware voertuigen. Terwijl kleine voertuigen over ijs bruggen kan krijgen , kan zwaardere voertuigen veroorzaken hen te desintegreren en breken , waardoor de short-cut onmogelijk om over te steken .

Er zullen ook verschillen tussen de PlayStation Portable en PlayStation 2- editie van het spel om het gebruik van elk systemen specifieke mogelijkheden maken . Zoals de PlayStation Portable -versie die een foto -modus , aangepaste soundtracks en online actie die 6 - player online multiplayer- functies . Pacific Rift : Aan de andere kant zal de PlayStation 2-versie een split - screen multiplayer-modus zoals die aanwezig is in het vorige spel , MotorStorm voorzien . De Time Attack game mode zal alleen timings van de speler op te nemen van het leaderboard in de PlayStation Portable -versie van het spel al is die functie zelf is bevestigd voor beide consoles .

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter