Moto GP 14

Moto GP 14
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
69.4%
dit spel is een motor race spel waar geen enkele auto in voor komt, de bedoeling is natuurlijk dat je elke race op elke track op het hoogste moeilijkheidsniveau uitspeelt zonder fouten te maken, ook heeft het spel natuurlijk een multiplayer online modus, zodat je met je vrienden kunt racen. Het spel werd uitgebracht op Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".
dit spel is een motor race spel waar geen enkele auto in voor komt, de bedoeling is natuurlijk dat je elke race op elke track op het hoogste moeilijkheidsniveau uitspeelt zonder fouten te maken, ook heeft het spel natuurlijk een multiplayer online modus, zodat je met je vrienden kunt racen.
Het spel werd uitgebracht op 20 juni 2014 in Europa op Microsoft Windows , PlayStation 3 , PlayStation Vita en Xbox 360. Op 10 juni 2014 Mijlpaal aangekondigd dat het spel zal worden uitgebracht in Noord-Amerika in november , en dat Bandai Namco games zijn de distributeur voor deze regio. MotoGP 14 werd ook uitgebracht voor de PlayStation 4 , en was de eerste next-generation titel ontwikkeld door Milestone . 

Het spel bevat alle teams , coureurs en circuits van het 2014 MotoGP wereldkampioenschap en omvatten alle 3 klassen : Moto3 , Moto2 en MotoGP . Voortbouwend op de fundamenten van MotoGP 13 , het spel brengt nieuwe functies, waaronder een gloednieuwe audio- en grafische engine , en vernieuwde physics , gericht op het verbeteren van de tekortkomingen van MotoGP 13 benadrukt door critici en de spelers . 

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter