Fritz Chess

Fritz Chess
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
63.6%
Fritz Chess is een video game voor de Wii uitgegeven door Deep Silver. Het werd uitgebracht in Noord-Amerika op 30 juni 2009. Het omvat single player en multiplayer modes (voor maximaal twee spelers) en kan de gebruiker om deel te nemen in verschillende schaakspellen, met inbegrip van klassieke schaak, schaken 960 of giveaway. Het spel Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Fritz Chess is een video game voor de Wii uitgegeven door Deep Silver. Het werd uitgebracht in Noord-Amerika op 30 juni 2009. Het omvat single player en multiplayer modes (voor maximaal twee spelers) en kan de gebruiker om deel te nemen in verschillende schaakspellen, met inbegrip van klassieke schaak, schaken 960 of giveaway.

Het spel is gebaseerd op de Fritz schaakprogramma en stelt de gebruiker in te stellen en een ELO score te handhaven binnen het spel bij het spelen van klassieke schaken tegen een computer tegenstander

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter