DiRT 3

DiRT 3
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
65.8%
De belangrijkste modus laat spelers reputatie punten verdienen in diverse evenementen om de belangstelling van sponsors die hen te voorzien van nieuwe voertuigen te krijgen . Flashbacks terugkeer van Colin McRae : Dirt 2 , die kan worden gebruikt om vijf keer per moeilijkheden , maar kosten reputatie punten voor . Een nieuwe Gymkhana mode Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".
De belangrijkste modus laat spelers reputatie punten verdienen in diverse evenementen om de belangstelling van sponsors die hen te voorzien van nieuwe voertuigen te krijgen . Flashbacks terugkeer van Colin McRae : Dirt 2 , die kan worden gebruikt om vijf keer per moeilijkheden , maar kosten reputatie punten voor . Een nieuwe Gymkhana mode plaatst spelers in hindernisbanen , hen uitdagen om verschillende trucs om punten te verdienen te voeren . Te zien in het spel zijn diverse party modes , waarbij evenementen zoals smashing houten doelen , het verspreiden van een zombie -infectie , en capture the flag . Andere nieuwe functies zijn onder meer een Hardcore -modus waarin spelers beperkt tot de cockpit view zonder assists, de verschijning van regen en sneeuw , en de mogelijkheid direct replay te uploaden op YouTube .

de kwaliteit is goed en er zijn veel mogelijkheden in het spel, ook kan j veel keuzes maken uit verschillende auto's en variaties.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter