Wii Sports Resort

Wii Sports Resort
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
67.4%
Wii Sports Resort ook wel Wii Sports 2 is een sportspel voor de Wii spelcomputer van Nintendo. Het is het vervolg op het anno juli 2008 best verkochte Wii-spel Wii Sports en is op 24 juli 2009 in Europa uitgekomen. Bij het spel wordt het Wii MotionPlus-accessoire geleverd die de bewegingen van de gebruiker beter Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Wii Sports Resort ook wel Wii Sports 2 is een sportspel voor de Wii spelcomputer van Nintendo. Het is het vervolg op het anno juli 2008 best verkochte Wii-spel Wii Sports en is op 24 juli 2009 in Europa uitgekomen. Bij het spel wordt het Wii MotionPlus-accessoire geleverd die de bewegingen van de gebruiker beter registreert.

Het spel werkt met Mii’s die door de gebruikers aangemaakt kunnen worden, zoals ook in de voorganger Wii Sports. De speler kiest een Mii-poppetje uit en per sport, en zelfs per onderdeel, wordt een level bijgehouden. Dit is vanaf 0 tot over de 1000. Wanneer level 1001 wordt bereikt, is de speler gepromoveerd tot promember. Dan krijgt de speler een zilveren medaille naast zijn of haar naam. 2000 is het Superstar Level. Het level kan stijgen tot 2500, daarna blijft het level constant. Er zijn ook weer Gastmii’s beschikbaar, die voor gasten zijn en waar geen records worden opgeslagen. Twee sporten uit Wii Sports zijn er ook weer, namelijk Golf en Bowling. Wel zijn deze in een nieuw gebouw gezet en zijn er zelfs bij Bowling nieuwe functies gekomen, zoals 100 kegeltjes omverbowlen. Bij golf zijn er nieuwe en oude parkoersen beschikbaar. Het golfen wordt gedaan op Wedge Island, een stukje verder van Wuhu Island, te bereiken via Island Flyover.
review
Wii sport resort heb ik nog niet gespeeld ik heb wel wii sport gespeeld. Wii sport was een leuke game dus dan zou deze game ook wel leuk moeten zijn.

    Tags: Wii

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter