Skate

Skate
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
54%
De skate is een skateboarden spel met behulp van regels op basis van het PAARD spel gespeeld door basketballers. SKATE werd voor het eerst in de jaren 1970 gespeeld door verticale skateboarders Lance Mountain, Neil Blender en John Lucero, en werd vervolgens door street skaters in de jaren 1980 aangenomen. In januari 2003 Eric Koston’s Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

De skate is een skateboarden spel met behulp van regels op basis van het PAARD spel gespeeld door basketballers. SKATE werd voor het eerst in de jaren 1970 gespeeld door verticale skateboarders Lance Mountain, Neil Blender en John Lucero, en werd vervolgens door street skaters in de jaren 1980 aangenomen. In januari 2003 Eric Koston’s éS Game of SKATE een professionele invitational evenement werd gehouden, en was het eerste toernooi-stijl, head-to-head formaat evenement in zijn soort. Niet langer na, K5 Scheepswinkel was de eerste georganiseerde amateur-toernooi voor SKATE. De ES Game of SKATE toernooi uitgebreid wereldwijd in 2004 en heeft zowel professionele als amateur-divisies.

De regels zijn eenvoudig. Een speler zet een truc door het doen van een bepaalde skateboarden truc van hun keuze. Als de truc niet is geland, een andere speler probeert om een truc te stellen. Zodra een truc is ingesteld (geland), moet de andere spelers te reageren door het doen van dezelfde truc in hun eerste poging. Als ze maken het het spel verder; als ze missen, krijgen ze een brief, beginnend met S, en ga zo maar door, totdat ze vijf trucs, spelling SKATE gemist hebben, en ze zijn uit of is het spel voorbij. Geen truc kan meerdere keren worden ingesteld door dezelfde persoon.

De laatste man staande is de winnaar en als ze zelf geen brief heeft ontvangen, dan zijn ze gezegd te hebben gewist, of” skunk’d hun tegenstander. Wanneer Skater B niet in de gelegenheid om een enkele set hebben truc en komt niet overeen met een enkele truc, Skater a wordt gezegd dat een Perfect Whitewash te hebben gepleegd.

review
SKATE dat spel ken ik nog wel hoor het is een oude spel maar ook zeker een leuke.
Dit spel is vooral leuk als je het met zu’n tweeën speelt.

    Tags: PlayStation

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter