Silent Hill: Book of Memories

Silent Hill: Book of Memories
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
64.8%
Silent Hill: Book of Memories is een hack-and-slash, survival horror video game ontwikkeld door WayForward Technologies voor de PlayStation Vita. Een spin-off van de Silent Hill video game serie, het is de eerste game in de serie te role-playing elementen en een optie voor coöperatieve gameplay voorzien. Het werd gepubliceerd door Konami door de hele Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Silent Hill: Book of Memories is een hack-and-slash, survival horror video game ontwikkeld door WayForward Technologies voor de PlayStation Vita. Een spin-off van de Silent Hill video game serie, het is de eerste game in de serie te role-playing elementen en een optie voor coöperatieve gameplay voorzien. Het werd gepubliceerd door Konami door de hele wereld, te beginnen in het midden van oktober 2012 met Noord-Amerika.
Het doel van Silent Hill: Book of Memories is aan de speler personage uit een overhead perspectief begeleiden door een reeks van-monster gevuld kerkers De speler kan kiezen uit vijf character classes (boekenwurm, gothic, jock, preppy, en rocker. ) voor zijn of haar speler karakter, die kan worden aangepast aan een graad de speler karakter krijgt ervaringspunten voor het verslaan van de verschillende monsters.; Na genoeg ervaring punten verkregen worden, het karakter niveaus omhoog, waardoor de speler de statistieken van het personage te verbeteren kracht, behendigheid, behendigheid, intelligentie, geest en vitaliteit. Elk type karakter verkiest bepaalde statistieken ; bijvoorbeeld, een jock grotere sterkte en dexerity dan andere types. Artikelen statistieken het karakter te verbeteren kan worden uitgerust.

Het doel van elk gebied (de zogenaamde zones) is om de benodigde hoeveelheid puzzelstukjes te verzamelen om dat gebied puzzel op te lossen en vervolgens doorgaan naar de volgende zone. Elke zone bevat een save point en een winkel gerund door een niet-speler karakter , waar het personage items met memory residu kan kopen, de in-game valuta. aan het begin van elke zone, een andere niet-speler karakter, Valtiel, biedt de speler karakter een optionele side quest. puzzelstukjes kan gevonden worden in ruimtes met een uitdaging orbs; het breken van de orb resultaten in de verschijning van monsters, die allemaal moeten worden verslagen om het puzzelstukje te krijgen Diverse valkuilen kunnen aanwezig zijn in de kamers zijn Sommige kamers genoemd Forsaken kamers bevatten een spook. acties van de speler naar het resulteren in een positieve, negatieve of neutrale resultaat, dat op zijn beurt invloed op het einde van het spel.
Voor gevecht, kan de speler het karakter van een verscheidenheid aan melee en ranged wapens, munitie, en items te herstellen verloren gezondheid te vinden. Melee wapens nemen schade en uiteindelijk breken van wordt gebruikt, hoewel items om de schade te herstellen kan worden gevonden. In het begin, het karakter is beperkt tot een draagvermogen van twee wapens. Daarnaast bevat het spel een uitlijning systeem Bloed, staal, en Licht het verzamelen van de karma achtergelaten door een verslagen vijand verschuift uitlijning van het personage naar ofwel het Licht of Blood einde van het karma meter, afhankelijk van het monster Elke uitlijning. beschikt over verschillende vaardigheden, en heeft invloed op het einde van het spel. De huidige in Book of Memories wezens zijn verschenen in de vorige Silent Hill games, zoals Silent Hill 2 ’s Pyramid Head en de geesten van Silent Hill 4 : De kamer.

review
Ik heb nog nooit iets over silent hill gehoord kwa games wel heb ik van silent hill film gehoord en die zijn wel spannend dus ik hoop dat de spellen op de films lijken.

    Gerelateerde berichten

    Saw

    Geplaatst door 84 | Xbox 360

    Met alle Saw films raken theaters ( wat zijn ze aan , net als zeven nu ? ) Kan het lijken alsof de serie is een beetje uitgespeeld krijgen . Maar...

    Laat een berichtje achter