Shadow of Mordor

Shadow of Mordor
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
77.4%
Middle-earth: Shadow of Mordor is een actierollenspel ontwikkeld door Monolith Productions en uitgegeven door Warner Bros. Interactive Entertainment. Het spel kwam op 30 september 2014 uit voor Microsoft Windows, de PlayStation 4 en de Xbox One. De versies voor de PlayStation 3 en de Xbox 360, geport door Behaviour Interactive, komen in Europa op 21 Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Middle-earth: Shadow of Mordor is een actierollenspel ontwikkeld door Monolith Productions en uitgegeven door Warner Bros. Interactive Entertainment. Het spel kwam op 30 september 2014 uit voor Microsoft Windows, de PlayStation 4 en de Xbox One. De versies voor de PlayStation 3 en de Xbox 360, geport door Behaviour Interactive, komen in Europa op 21 november 2014 uit.

Middle-earth: Shadow of Mordor speelt zich af tussen de gebeurtenissen van De Hobbit (The Hobbit) en In de Ban van de Ring (The Lord of the Rings), bedacht door J.R.R. Tolkien.
Het verhaal van het spel speelt zich af tussen de verhaallijnen van de boeken De Hobbit en In de Ban van de Ring. Talion (Troy Baker) is een Doler afkomstig uit Gondor verantwoordelijk voor de bewaking van de Zwarte Poort van Mordor. De familie van Talion wordt echter vermoord door troepen van Sauron. Talion wordt door magie weer tot leven gebracht en gaat in Mordor op zoek naar wraak. In het spel is Mordor nog niet een dood en donker terrein. De speler komt onder andere Gollum en Celebrimbor tegen. Talion ontdekt dat hij een Gollum veel gemeen hebben en leert dat Celebrimbor, een elf smid tijdens de Tweede Era en maker van de Ringen van Macht, degene was die hem weer tot leven had gebracht en gaat een samenwerking met hem aan om Sauron te stoppen.
review
Ik heb zelf shadow of mordor nog niet gespeeld, wel heb ik een paar filmpjes gezien op youtube ik vind het een mooi spel ik ben fan van de films van lord of the rings. Ik heb vroeger wel lord of the rings battle of the middle earth gespeeld en dat was dan een spel dat je wel bezig houd.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter