Plants vs. Zombies: Garden Warfare

Plants vs. Zombies: Garden Warfare
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
70%
Introductie Plants vs. Zombies: Garden Warfare is een multiplayer only third-person shooter en een tower defence game. Het is de derde game uit de Plants vs. Zombies serie. Het werd ontwikkeld door PopCap Games en is uitgegeven door Electronic Arts (EA). Voor de Xbox 360 en Xbox One werd het spel uitgegeven op 25 februari Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Introductie
Plants vs. Zombies: Garden Warfare is een multiplayer only third-person shooter en een tower defence game. Het is de derde game uit de Plants vs. Zombies serie.

Het werd ontwikkeld door PopCap Games en is uitgegeven door Electronic Arts (EA).

Voor de Xbox 360 en Xbox One werd het spel uitgegeven op 25 februari 2014 in Noord-Amerika. In Australië was dat op 27 februari 2014. In Europa op was dat op 28 februari 2014 en in Japan op 4 september 2014. Voor Microsoft Windows werd het spel uitgegeven op 24 juni 2014 in Noord-Amerika en in Europa op 27 juni 2014. Voor de Playstation 3 en Playstation 4 kwam het spel uitgegeven op 19 augustus 2014 in Noord-Amerika. In Australië was dat op 21 augustus 2014. In Europa was dat op 22 augustus 2014 en in Japan op 4 september 2014.

Het spel is beschikbaar voor de Playstation 3, Playstation 4, Microsoft Windows, Xbox 360 en Xbox One.

Gameplay
De speler kan zowel als plant en zombie spelen in een co-operatieve of multiplayer competitie. Het is de bedoeling dat de speler verschillende uitdagingen voltooid om zo verder te kunnen levelen. Zo kan de speler ook nieuwe upgrades, characters, wapen skins en kleding voor de character vrijspelen. Er zijn ook 8 verschillende game modus als mappen.

Recensie
Plants vs. Zombies is een humeurige, vrolijke en kleurrijke game. De game modus zijn leuk en de mappen zijn goed ontworpen. Verder is het jammer dat het alleen een multiplayer game is en er weinig game modus zijn.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter