PES 2015

PES 2015
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
71.6%
Pro Evolution Soccer 2015(ook wel bekend als PES 2015 of Winning Eleven 2015) is een computerspel dat werd ontwikkeld door PES Productions en uitgegeven door Konami. Het spel kwam in november 2014 uit voor de Microsoft Windows, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One en Xbox 360. Met het spel kan de speler voetbal spelen. Het Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Pro Evolution Soccer 2015(ook wel bekend als PES 2015 of Winning Eleven 2015) is een computerspel dat werd ontwikkeld door PES Productions en uitgegeven door Konami. Het spel kwam in november 2014 uit voor de Microsoft Windows, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One en Xbox 360. Met het spel kan de speler voetbal spelen. Het spel bevat 16 stadions en diverse voetbalelftallen.
review
PES 15 ik heb het nog niet gespeeld, ik ken het wel van vrienden die het spelen.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter