Need for speed most wanted

Need for speed most wanted
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
70.4%
In het begin van het spel heeft de speler zijn auto, een BMW M3 GTR. Als hij naar de nummer 15 van de blacklist, Razor, gaat zegt een vriendin van een racer daar dat de auto van de speler de beste is van alle auto’s daar aanwezig. Daarom daagt Razor de speler uit voor een race. Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

In het begin van het spel heeft de speler zijn auto, een BMW M3 GTR. Als hij naar de nummer 15 van de blacklist, Razor, gaat zegt een vriendin van een racer daar dat de auto van de speler de beste is van alle auto’s daar aanwezig. Daarom daagt Razor de speler uit voor een race. Eerst moet de speler, om zichzelf te bewijzen, een aantal racers verslaan. Hierna moet de speler tegen Razor zelf racen. Maar voordat hij de race af kan maken zegt Mia (de vriendin) tegen de speler dat er een enorme laag olie bij de startlijn ligt. Razor heeft de auto van de speler beschadigd door de olietank lek te steken. Midden in de race valt de speler’s auto stil. Omdat de speler zijn auto ingezet heeft voor de race, krijgt Razor deze.

De speler zelf wordt opgepakt door Cross, een politieagent. Maar al snel wordt hij weer vrijgelaten omdat de politie geen bewijs heeft. De speler wordt opgepikt door Mia, die hem een schuilplaats toont en uitleg geeft over de Blacklist. Hierna koopt de speler zijn eigen auto en probeert elke racer op de Blacklist te verslaan.

De kwaliteit is zeer goed voor het spel, gluiden zijn mooi en smooth en er zijn tientallen auto’s.

 

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter