Minecraft

Minecraft
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
63%
Minecraft is een sandbox game, dit houd in dat jij alles bepaalt wat er in de wereld waar je in zit gebeurt, wil je een huis? dan bouw je een huis, wil je een meer? dan bouw je een meer, wil je alles verwoesten? dan doe je dat. alles in dit spel kan er is maar een Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Minecraft is een sandbox game, dit houd in dat jij alles bepaalt wat er in de wereld waar je in zit gebeurt, wil je een huis? dan bouw je een huis, wil je een meer? dan bouw je een meer, wil je alles verwoesten? dan doe je dat. alles in dit spel kan er is maar een regel.
alles in het spel is vierkant.
je kunt ook mods installeren om meer content toe te voegen aan het spel, want de vannila versie is nogalsimpel en wordt al snel saai, tenzij je met meer mensen speelt natuurlijk.
je kunt kastelen, steden, eilanden, ruimteschepen en nog veel meer maken.

jammer genoeg is de wereld gerandomised, want iedere keer als je begint krijg je een nieuwe wereld (tenzij je de seeds noteert)
de seed houd in dat de wereld waar je inzat dat je die gewoon nog een keer kan gaan spelen.
de kwaliteit is nogal gemiddeld, dit komt vooral omdat het spel een hype is, en niet veel waarde heeft voor in de toekomst
de graphics zijn zeer slecht, er is geen verhaal, en het spel valt keer en keer in herhaling.
de controls zijn redelijk goed, ookal val je vaak van een berg of spring je perongeluk in de lava.

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 555

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter