Lords of the Fallen

Lords of the Fallen
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
70%
Introductie Lords of the Fallen is een action role-playing (action RPG/ARPG) game. Het werd ontwikkeld door Deck13 Interactive, CI Games en is uitgegeven door CI Games en Square Enix. Sqaure Enix gaf de game alleen in Europa uit. Het spel werd uitgegeven op 28 oktober 2014 in Noord-Amerika. En in Europa alleen voor de PC. Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Introductie

Lords of the Fallen is een action role-playing (action RPG/ARPG) game.

Het werd ontwikkeld door Deck13 Interactive, CI Games en is uitgegeven door CI Games en

Square Enix. Sqaure Enix gaf de game alleen in Europa uit.
Het spel werd uitgegeven op 28 oktober 2014 in Noord-Amerika. En in Europa alleen voor de PC. Op 31 oktober 2014 werd het uitgegeven in Europa en in Australië op 31 oktober 2014.

Het spel is beschikbaar voor de PlayStation 4, Microsoft Windows en Xbox One.

Gameplay
De Gameplay is te vergtelijken met die van Dark/Demon’s Souls. Het is namelijk een langzame, tactiek en gevechten van korte afstand gameplay.

Verhaal
Het spel speelt zich af in een wereld waar geen enkele zonde word vergeten. De spelers spelen als Harkyn. Een veroordeelde crimineel waarbij zijn zondes zichtbaar zijn op zijn gezicht in de vorm van runes. De heersers van de wereld zijn bezig om al het kwaad van de mens uit te bannen. Het is onduidelijk wat dit voor Harkyn zou kunnen betekenen.

Recensie
Lords of the Fallen is prima hack en slach, RPG en Dark/Demon’s Souls achtige game. Het doel van deze game was het creëren van een meer toegankelijke Dark/Demon’s Souls ervaring dat helaas net iets te ver ging.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter