Killzone Shadow Fall

Killzone Shadow Fall
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
80%
Introductie Killzone Shadow Fall is een sciencefiction first-person shooter. En is de zedse game uit de Killzone serie. Het werd ontwikkeld door Guerrilla Games en is uitgegeven door Sony Computer Entertainment. In de Verenigde Staten werd het spel uitgegeven op 15 november 2013. In Europa was dat op 29 november 2013 en in Japan op Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Introductie
Killzone Shadow Fall is een sciencefiction first-person shooter. En is de zedse game uit de Killzone serie.
Het werd ontwikkeld door Guerrilla Games en is uitgegeven door Sony Computer Entertainment.
In de Verenigde Staten werd het spel uitgegeven op 15 november 2013. In Europa was dat op 29 november 2013 en in Japan op 22 februari 2014.
Het spel is alleen beschikbaar voor de Playstation 4.

Gameplay
Killzone Shadow Fall heeft een single-player, multiplayer en online co-op. Bij de single-player is het alleen mogelijk om alleen te spelen. Maar bij de multiplayer is het wel mogelijk om met 4 tot 24 spelers te spelen.
Er zijn 2 facties, namelijk: de Helghast en ISA. Beide facties zijn bespeelbaar en er zijn in totaal 22 wapens beschikbaar. Er zijn 3 klassen, namelijk: Scout, Assault en Support. Er zijn ook 10 mappen waar je op kan spelen en er werd belooft da er meer mappen binnenkort komen zonder enige extra kosten.

Verhaal
Killzone Shadow Fall speelt zich af in het jaar 2370. 30 jaar later, nadat Killzone 3 geëindigd is. Wonen de Helghast en ISA gescheiden op de planeet Vekta doormiddel van een gigantische muur.

DLC
Er is een season pass beschikbaar voor €20,-. Waarmee je een co-op expansion pack, 3 map packs en 2 multiplayer expansion packs ter beschikking krijgt.

Recensie
Killzone Shadow Fall is next gen gezien echt een enorme stap vooruit. Het spel heeft dan ook hele mooie graphics. Een goed verhaal, enorme mappen en een gevarieerde gameplay. Het is daarom ook de belangrijkste PS4-launch titel.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter