Just Dance 2015

Just Dance 2015
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
76%
Introductie Just Dance 2015 is het zesde deel van ’s wereld nummer 1 dansgame uit de Just Dance serie die is uitgekomen. Het werd ontwikkeld door Ubisoft Paris, Milan, Reflections, Pune en werd uitgegeven door Ubisoft. In de Verenigde Staten werd het spel uitgegeven op 21 Oktober 2014. In Europa was dat op 23 oktober Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Introductie
Just Dance 2015 is het zesde deel van ’s wereld nummer 1 dansgame uit de Just Dance serie die is uitgekomen.

Het werd ontwikkeld door Ubisoft Paris, Milan, Reflections, Pune en werd uitgegeven door Ubisoft.

In de Verenigde Staten werd het spel uitgegeven op 21 Oktober 2014. In Europa was dat op 23 oktober 2014 en in het Verenigd Koninkrijk op 23 oktober 2014.

Het spel is beschikbaar voor de volgende platformen: Playstation 3, Playstation 4, Wii, Wii U, Xbox 360 en Xbox One.

Gameplay
Het is de bedoeling dat de speler in Just Dance 2015 de danspassen van de virtuele geograaf zo goed mogelijk probeert na te dansen.
Het spel bevat 45 nummers, waaronder ‘Happy’ van Pharrell Williams, ‘Bailando’ van Enrique Iglesias met Descemer Bueno enGente de Zona, ‘Black Widow’ van Iggy Azalwa met Rita Ora en ‘Diamonds’ van Rihanna. Zie hier de hele tracklist van Just Dance 2015.
Het spel heeft zowel een singleplayer als multiplayer. Je kan in totaal met 6 spelers spelen, maar dat is afhankelijk van het platform.
Just Dance 2015 heeft nieuwe features, vergeleken met voorgaande versies, zoals: het nieuwe onderdeel community remix, het speltype challenge en just dance wall.

DLC

Ook Just Dance 2015 biedt net als alle andere Just Dance spellen uit de serie DLC aan.
Je kan kiezen uit 18 nummers, zoals: ‘Moves Like Jagger’ van Maroon 5 met Christina Aguilera en ‘Break Free; van Ariana Grande.

Recensie
Just Dance is vooral herkenbaar aan de kleurrijke beelden en de prima tracklist met veel verschillende danspassen. Zo zie je dat bij Just Dance 2015 ook terug. Zo zien de graphics er fantastisch uit en is de online multiplayer flink verbeterd. Helaas heeft Just Dance 2015 ook minpunten. Zo is er niet erg veel vernieuwing ten op zichte van eerdere versies. Ook wordt het menu als ongemakkelijk ervaren of danspasjes die veel te moeilijk blijken. Al met al blijft Just Dance 2015 een prima dancegame en verwacht ik dat dit voorlopig wel de beste dancegame zal zijn!

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter