FIFA 15

FIFA 15
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
70%
FIFA 15 is een sportsimulatiespel ontwikkeld door EA Canada. Het is het 23e deel in de FIFA Football-reeks. FIFA 15 wordt uitgebracht door Electronic Arts en kwam op 25 september 2014 uit voor Nintendo 3DS, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Wii, Windows, Xbox 360 en Xbox One. De Wii- en 3DS-versie zullen verschillen van Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

FIFA 15 is een sportsimulatiespel ontwikkeld door EA Canada. Het is het 23e deel in de FIFA Football-reeks. FIFA 15 wordt uitgebracht door Electronic Arts en kwam op 25 september 2014 uit voor Nintendo 3DS, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Wii, Windows, Xbox 360 en Xbox One. De Wii- en 3DS-versie zullen verschillen van de andere versies.

Er zijn meer dan 200 spelers opnieuw vastgelegd met een 3D-scan. Ook zien de spelers er meer als sportlieden uit. Daarnaast hebben ze wapperende haren gekregen. Behalve de spelers en de stadions hebben de velden ook een verandering ondergaan en is de Turkse Süper Lig-competitie terug. Een harde wedstrijd heeft nu invloed op het veld. Bijvoorbeeld pollen die worden weggegleden of getrapt en voetstappen van spelers die zichtbaar blijven op het veld. Ook wordt het tenue zichtbaar smeriger. De reclameborden langs het veld en de led-verlichting zijn zo realistisch mogelijk gemaakt, net als een wapperende cornervlag en het natrillen van de lat. Ook kan de verdediger nu het shirtje van de tegenstander vasthouden. De bal wordt niet meteen weggeschoten bij een tackle. Bij het aanvallen zullen teamgenoten meer loopacties ondernemen. De nieuwe skillmoves en passtypes kunnen daarbij helpen.

review
FIFA 15 heb ik nog niet gespeeld, maar ik heb wel de eerdere reeks gespeeld fifa 12 en fifa 13 waren wel leuk alleen ik kan niet echt tegen de besturing van het spel dus word ik er snel boos van 😛 .

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter