Duck Hunt

Duck Hunt
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
45.6%
Duck Hunt is een computerspel dat werd ontwikkeld en uitgegeven door Nintendo. Het spel kwam op 21 april 1984 in Japan uit voor de Nintendo Entertainment System. In Europa werd het spel pas op 15 augustus 1987 uitgebracht. De bedoeling van het spel is om met de NES Zapper eenden neer te schieten die over Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Duck Hunt is een computerspel dat werd ontwikkeld en uitgegeven door Nintendo. Het spel kwam op 21 april 1984 in Japan uit voor de Nintendo Entertainment System. In Europa werd het spel pas op 15 augustus 1987 uitgebracht.

De bedoeling van het spel is om met de NES Zapper eenden neer te schieten die over het scherm vliegen. In het spel zit een hond die de neergeschoten eenden ophaalt, maar die de speler ook uitlacht als hij mist. Een populair vertelt dat men zegt de hond neer te kunnen schieten, dit is echter niet zo. In parodieën op het spel kan dit echter wel.
review

Haha ik ken dit spel nog wel het is een geweldig spel. Zeker simpel gemaakt alleen hoe verder je in de game komt hoe moeilijker het wordt. Ik weet nog dat ik speelde, dit spel is dus zeker voor jong en oud!

    Tags: Nintendo

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter