Destiny

Destiny
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
67.2%
  Destiny is een first-person shooter video game ontwikkeld door Bungie en uitgegeven door Activision . Uitgebracht op 9 september 2014. Het spel dat zich afspeelt mythische science fiction beschikt over multiplayer. In destiny wordt word de aarde aangevallen door de darkness, in Destiny ben je een guard en probeer je de mensheid te redden Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

 

Destiny is een first-person shooter video game ontwikkeld door Bungie en uitgegeven door Activision . Uitgebracht op 9 september 2014. Het spel dat zich afspeelt mythische science fiction beschikt over multiplayer.
In destiny wordt word de aarde aangevallen door de darkness, in Destiny ben je een guard en probeer je de mensheid te redden door middel van aliens af te slachten.

Je hebt in het spel ook ‘the tower’ daar kan je je wapens je armour en allerlei andere dingen kopen/ upgrade.
De tower is eigelijk een soort van hoofdmenu vanaf daar kan je kiezen waar je heen wil. Je kunt kiezen uit de aarde, de maan, venus, of mars. je hebt verschillende missies. Om veel punten te halen spelen mensen vaak strike missies. Strike missies kan je ook met meerdere mensen spelen. Wat oook veel wordt gespeeld is pvp, dat houdt in speler tegen speler in die levels speel je tegen elkaar en die gene die overeind blijft wint.

Ook in dit spel kun je bepaalde wapens pas dragen wanneer je een bepaalde level hebt bereikt.

review
Ik heb de beta van dit spel gespeeld ik vind het uiteraard mooi alleen was het wel eentonig. Je moet de heletijd het zelfde doen. Ik zou het alleen kunnen spelen met vrienden anders zou ik mij vervelen.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter