Dark Souls II

Dark Souls II
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
75.6%
Dark Souls II is een actie role-playing video game. De derde game in de serie , Dark Souls II is ontwikkeld voor Microsoft Windows , PlayStation 3 en Xbox 360 door From Software , die ook publiceerde het spel in Japan . Dark Souls II werd aangekondigd tijdens de Spike Video Game Awards op 7 Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Dark Souls II is een actie role-playing video game. De derde game in de serie , Dark Souls II is ontwikkeld voor Microsoft Windows , PlayStation 3 en Xbox 360 door From Software , die ook publiceerde het spel in Japan .

Dark Souls II werd aangekondigd tijdens de Spike Video Game Awards op 7 december , 2012. Hidetaka Miyazaki , die als directeur op de twee eerdere games in de serie geserveerd , Demon’s Souls en Dark Souls , trad op als een supervisor , terwijl het spel werd geregisseerd door Tomohiro Shibuya en Yui Tanimura . Hoewel in dezelfde wereld , is er geen directe verhaal verband tussen Dark Souls en Dark Souls II . het spel maakt gebruik van dedicated multiplayer servers.

Het vindt plaats in de wereld van Drangleic , de game bevat zowel player versus enemy ( PvE ) en player versus player ( PvP ) te spelen , naast het hebben van een aantal co-op componenten . Zoals in de eerdere spellen in de reeks, opnieuw vooraan uitdagende gameplay .

Om met het spel te kunnen beginnen, moeten de spelers het geslacht aanpassen en fysieke eigenschappen van een karakter in aanvulling op het kiezen van een geschenk en het starten van de klasse, die bepaalt beginnen statistieken en apparatuur. Vanuit een third-person perspectief, spelers verkennen een continue, open wereld, waar ze worden geconfronteerd met een vijandige omgeving met onverbiddelijke vijanden en bazen. Als vijanden zijn verslagen, ‘zielen’ zijn verzameld, die gebruikt kan worden als beide valuta of experience points, met spelers upgraden diverse karakter toeschrijft aan een bepaalde stijl van spelen weerspiegelen.

De speler beweegt door de wereld met weinig begeleiding of oriëntatie, geconfronteerd dodelijke tegenstanders die over het algemeen te verhogen in moeilijkheden. De speler kan hun voortgang op te slaan door het aansteken vreugdevuren, waarmee ze ook kunnen rusten voor hun gezondheid en magie te vernieuwen, en het herstellen van schade aan hun wapens. Rusten op een vreugdevuur reset ook vijanden in het bijzonder gebied waar dat vreugdevuur is gevestigd. De speler kan ogenblikkelijk reizen tussen ontdekt vreugdevuren om ervoor backtracking minder vervelend. Wanneer een speler is verslagen, zij sterven, alle zielen verliezen in hun bezit en terug te keren naar het laatste kampvuur waar ze rustten. Wanneer dit gebeurt, niet alleen hebben ze allemaal hun ziel verloren, maar ze zijn niet meer de mens (genoemd zijn hol), en hun maximale hit points zijn afgenomen. De speler kan hun verloren zielen op te halen op de locatie ze stierven, maar moet dit doen voordat u het opnieuw sterven, anders zijn alle zielen opgebouwd tot dat punt zal definitief verloren.

review
Voor iedereen die van een uitdaging houd, ik zou zeggen spelen. Dit is een van mijn fvoriete spellen, omdat je je kan inleven echt een geweldig spel, veel spanning.
dit spel heeft alleen maar positieve kanten als het aan mij ligt. Het enige minpunt wat ik van andere heb gehoord is dat het nogal een lastig spel is. Maar ik houd wel van een uitdaging.

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 136

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter