Battlefield 4

Battlefield 4
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
76%
Introductie Battlefield 4 (ook bekend als BF4) is een first-person shooter. En is de twaalfde game uit de bekende Battlefield serie. Het werd ontwikkeld door DICE en is uitgegeven door Electronic Arts (ook bekend als EA). Voor de Playstation 3, Xbox 360 en Microsoft Windows werd het spel in de Verenigde Staten uitgegeven op 29 Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Introductie
Battlefield 4 (ook bekend als BF4) is een first-person shooter. En is de twaalfde game uit de bekende Battlefield serie.

Het werd ontwikkeld door DICE en is uitgegeven door Electronic Arts (ook bekend als EA).

Voor de Playstation 3, Xbox 360 en Microsoft Windows werd het spel in de Verenigde Staten uitgegeven op 29 oktober 2013. In Japan was dat op 31 oktober 2013 en in Europa op 1 november 2013. Voor de Playstation 4 werd het spel in Amerika uitgegeven op 12 november 2013 en in Europa op 29 november 2013.

Voor de Xbox One werd het spel in Amerika uitgegeven op 19 november 2013 en in Europa op 22 november 2013.

Het spel is alleen beschikbaar voor de Playstation 3, Playstation 4, Microsoft Windows, Xbox 360 en Xbox One.

Gameplay
Battlefield 4 heeft een single-player als de beroemde multiplayer. Bij de single-player is het alleen mogelijk om alleen te spelen. Terwijl je bij de multiplayer maximaal met 64 spelers kunt spelen.

Bij de single-player speel je als Sgt. Daniel Recker. Hij is een lid van de United States special operations sqaud genaamd Tombstone. Zijn team genoten zijn squad leider SSgt. William Dunn, tweede bevelhebber SSgt. Kimble Graves en de veld hospik Clayton Pakowski. Bij het team worden CIA-agent Laszlo Kovic en agent Huang Shuyi van de Chinese geheime dienst ook toegevoegd.

Verhaal
Battlefield 4 speelt zich af in het jaar 2020. Dat is zes jaar later, nadat Battlefield 3 geëindigd is. Terwijl de oorlog van het jaar 2014 al ten einde is, blijft de spanning tussen Amerika en Rusland hoog. De belangrijkste antagonist, admiraal Chang. Kijkt of hij de Chinese regering kan omverlopen door de schuld bij de Verenigde Staten neerteleggen voor de moord op Jin Jei. Jin Jei was de toekomstige leider en de stem voor vrede. Als dit zou lukken zou China de volledige steun van Rusland krijgen en zou dit leiden in een totale oorlog met de Verenigde Staten.

Multiplayer
De multiplayer waar Battlefield om bekend staat is te spelen met maximaal 64 spelers online. De multiplayer bevat 7 verschillende game modus en 10 grote mappen. Daarnaast heeft Battlefield 4 de nieuwe levolution. Dankzij levolution is het mogelijk om de hele map in chaos te veranderen door bijvoorbeeld een dam te breken waardoor de hele map onderwater loopt.

Recensie
Dice weet met Battlefield 4 weer een streep door de lijn te trekken. Met Frostbite 3 ziet Battlefield 4 er weer is spectaculair uit. En met de ijzersterke multiplayer is Battlefield 4 de game voor alle FPS-liefhebbers. De single-player valt helaas weer tegen en zal je daarvoor Battlefield 4 eigenlijk niet aanschaffen. Wel kan je de single-player ook meer zien als een voorbereiding voor de multiplayer, omdat het multiplayer elementen bevat.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter