​CandyCrush nog steeds het leukste spel voor je mobiel

​CandyCrush nog steeds het leukste spel voor je mobiel

CandyCrush nog steeds het leukste spel voor je mobiel

Iedereen heeft een voorliefde voor snoep al vanaf een zeer jonge leeftijd en het is zeer toegankelijk voor mensen, want het is een goedkope traktatie. Het is ook een internationaal ding: Smaken zijn verschillend in verschillende landen, maar de kleuren zijn universeel en zorgen voor een sterke visuele component. Dit is ook de reden waarom King deze geweldige mobile app maakte. Er is wel enige controverse rond de “freemium” -model van het spel, waarbij gebruikers de in-app aankopen in plaats van vooraf de vergoeding te betalen. Er is zeker een discussie rond free-to-play en het is erg belangrijk als een game-ontwikkelaar om een goede balans te vinden je om spelers triggeren. Het primaire doel is om een geweldig spel te maken. Candy Crush is zo ontworpen dat je kunt beginnen met spelen en dat kan zo doorgaan tot de laatste level zonder ooit te betalen. Het is altijd belangrijk om een balans in het leven te vinden met, wat je doet.

Er is een bekende cheat, dat je de klok van jouw smartphone vooruit kan instellen om meer Candy Crush levens scoren. Met de ontwikkeling van spellen is het heel belangrijk om een symfonie van vele verschillende expert gebieden in evenwicht te brengen: muziek, geluidseffecten, programmering, ontwerp zijn allemaal goed uitgedacht in Candy crush. Oorspronkelijk, gebruikten ze een andere stem met een Frans accent, maar het bleek niet populair te zijn met de spelers, dus namen ze een andere stem aan. Probeer candy crush vandaag nog uit.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter