​Ben jij klaar voor de PS 4 virtual reality?

​Ben jij klaar voor de PS 4 virtual reality?

Ben jij klaar voor de PS 4 virtual reality?

Sony’s heeft zijn eigen virtual-reality hardware voor de PlayStation 4 gemaakt en het heet de PlayStation VR. Het is de meest toegankelijke high-end VR hardware van allemaal. De PlayStation VR kost rond de $ 399. Daarnaast heb je nog een PS4 nodig om het te gebruiken, want je krijgt voor die prijs alleen de headset, en de nodige connector hardware en kabels. Hoewel het werkt met de PS4 en de DualShock 4 controllers komen de motion-tracking-Move controllers en PlayStation Camera niet erbij verpakt. Je moet de camera apart kopen, dus verwacht te betalen rond de $1000 voor alles dat nodig is om VR te kopen. Sony belooft dat de PSVR zal komen met maximaal 50 spellen bij de lancering. Bij lancering zullen vele Sony spellen ook direct VR ready zijn

De PlayStation VR headset is nog steeds vergelijkbaar qua prijs met andere grote concurrenten. Als je de headset draagt zal je in staat zijn om toegang te krijgen tot de menu’s en functies van de PS4’s. Sony PlayStation VR is een ander type VR headset. Sommige VR headsets zijn speciaal voor een telefoon. Anderen gebruiken high-end pc’s. Door het aansluiten van een PlayStation 4 zou een onmiddellijke optie voor mensen zijn de PS VR, die gewoon even duur is een hele dure PC voor games. Daarnaast is de PSVR headset voelt behoorlijk comfortabel.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter