The Whispered World

The Whispered World
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
78.2%
Het spel vindt plaats in Silentia, een droom fantasie wereld van een jonge, verdrietig circus clown genaamd Sadwick. Het verhaal begint als hij wakker wordt in zijn rondreizend circus trailer na een terugkerende nachtmerrie, waar hij ziet de wereld uit elkaar valt te hebben meegemaakt. Sadwick afdwaalt naar een nabijgelegen bos en voldoet aan Bobby, Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Het spel vindt plaats in Silentia, een droom fantasie wereld van een jonge, verdrietig circus clown genaamd Sadwick. Het verhaal begint als hij wakker wordt in zijn rondreizend circus trailer na een terugkerende nachtmerrie, waar hij ziet de wereld uit elkaar valt te hebben meegemaakt.

Sadwick afdwaalt naar een nabijgelegen bos en voldoet aan Bobby, een Chaski, boodschapper van de koning. Bobby is op weg naar Corona, de koninklijke drijvend kasteel, een krachtig artefact, de Whispering Stone te leveren, aan de koning. Hij beweert dat het einde van de wereld nabij is en dat het land al is het breken uit elkaar en de Asgil, een afschuwelijke horde van ondergrondse wezens, zijn de omliggende Corona. Hij vertelt Sadwick heeft hij tevergeefs is op zoek naar een orakel genaamd Shana die advies kan hebben op het verkorten van zijn reis, en vraagt ​​Sadwick om te helpen haar te vinden. Sadwick gelooft dat ze kon zijn nachtmerries te interpreteren en overtuigt Bobby hem de Whispering Stone te geven aan een geheime doorgang die hem zou kunnen leiden tot Shana activeren. Kort na Bobby wordt bang weg en verdwijnt in wat Sadwick gelooft was een Asgil aanval. Sadwick erin slaagt om Shana lokaliseren en ontdekt dat zijn lot is om de wereld te vernietigen.

Shana regisseert Sadwick naar een nabijgelegen eiland om mysterieuze Kalida die uiteindelijk neemt hem in de buurt van Corona te vinden. Er Sadwick erin slaagt om in te luisteren naar de plannen van Asgil leider Loucaux maar wordt gevangen genomen en gegooid in een gevangeniscel. Na het succesvol ontsnappen, slaagt hij erin om een ​​vliegende trein instappen naar Corona, waar hij ontmoet Bobby weer die hem vertelt dat hij te laat is en de koning heeft zich opgesloten in zijn kamer. Na het verkennen van het kasteel, Sadwick vindt een model van een planetair systeem gekoppeld aan de stroom van de ruimte-en-tijd zelf. Hij ontmoet de koninklijke astronoom die hem vertelt dat de Whispering Stone vertegenwoordigt de planeet Silentia in het model van 5 planeten en dat hij het systeem moet herstellen om het evenwicht te herstellen en activeren van de fontein van het water des levens om de koning, die ziek is gevallen wakker .

Bij het herstellen van het mechanisme, een blauwe bol van Sadwick’s nachtmerries lijkt te zeggen dat Sadwick wordt onvermijdelijk het beëindigen van de wereld. Proberen om te voorkomen dat, Sadwick jam’s het planetenstelsel mechanisme stoptijd zelf en het breken van alle van de wereld in stukken. De Asgil bezetten wat er over is van het kasteel, maar Sadwick erin slaagt om te misleiden Loucaux en reactiveert de planetaire mechanisme weer, het herstel van de cadans van de tijd. Hij ontsnapt en komt aan bij kwartalen van de koning, waar hij plaats vindt vertrouwde instellingen en een grote spiegel. Bij het kijken in de spiegel, een andere jongen sleurt hem in een kamer met twee tegengestelde spiegels. De jongen legt uit dat in werkelijkheid Sadwick is deze jongen in coma ligt in een ziekenhuis, terwijl de blauwe bol is zijn vader hem het lezen van verhalen. Sadwick breekt vervolgens de spiegel waar hij vandaan kwam en wordt wakker in de echte wereld.

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 55

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter