The Elder Scrolls Online

The Elder Scrolls Online

Introductie

The Elder Scrolls Online is een MMORPG.

Het werd ontwikkeld door Zeniman Online Studios en werd uitgegeven door Bethesda Softworks.

Op 4 april 2014 kwam het spel uit voor Microsoft Windows en OS X. Op 9 juni 2015 komt het uit voor PlayStation 4 en Xbox One.

Het spel is beschikbaar voor PlayStation 4, Microsoft Windows, OS X en Xbox One.

Gameplay

Upon creating a character, players have access to four classes: Dragon Knight, Templar, Sorcerer, and Nightblade. As in previous The Elder Scrolls titles, gameplay is mostly nonlinear, with a mixture of quests, random events, and free-roaming exploration of the world. The game does not provide a mode for single-player offline play, although the developers have stated that there will be “plenty of content” designed to accommodate players who prefer to play solo.

The player is able to play as numerous races such as Nords, Redguards, Bretons, Imperials, Dunmer (Dark Elves), Altmer (High Elves), Bosmer (Wood Elves), Orsimer (Orcs), the cat-like Khajiit, and the lizard-like Argonians. The Elder Scrolls Online has a lot of character choices beyond those of race, such as the player character also being able to become either a vampire or a werewolf, each of which grants its own skill tree.

  Gerelateerde berichten

  Heroes of Loot

  Geplaatst door 16 | Android

  De hele back catalogue van solo indie schepper OrangePixel is het ontdekken waard, maar zijn laatste is de beste tot nu toe. Het is een stijlvolle...

  The Banner Saga

  Geplaatst door 57 | Android

  Grote, diepe games zijn nog steeds relatief zeldzaam op Android , maar u kunt nog een toe te voegen aan de lijst met The Banner Saga . Deze Viking...

  Laat een berichtje achter