Lego Batman 3: Beyond Gotham

Lego Batman 3: Beyond Gotham

Introductie

Lego Batman 3: Beyond Gotham is een action-adventure game.

Het werd ontwikkeld door Traveller’s Tales en is uitgegeven door Warner Bros. Interactive Entertainment.

In Noord-Amerika werd het spel uitgegeven op 11 november 2014. In Europa was dat op 14 november 2014 en in Australië op 26 november 2014.

Het spel is beschikbaar voor Playstation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Nintendo 3DS, Microsoft Windows, OS X, iOS, Wii U, Xbox 360 en Xbox One.

Verhaal

Leden van zes van de zeven Lantern Corps worden allemaal opgeroepen door een mysterieuze kracht, waar ze worden overvallen door Brainiac. Het Korps verliest de strijd tegen Brainiac’s machinaties en worden gehersenspoeld om aan boord van zijn schip. Met deze complete, Brainiac een koers uit voor de Aarde om de finale te halen Lantern: Hal Jordan. Ondertussen, in Gotham City, Batman en Robin streven Killer Croc door de riolen. Killer Croc ontsnapt, en overhandigt een kaart om zijn handlangers: Solomon Grundy, Cheetah, en de Joker. Aan het Paleis van Justitie, Cyborg voltooit werken aan een “glijbanen teleporter” koppeling van de hal naar de Justice League Watchtower, en stuurt Hal, de Groene Lantaarn, er doorheen te ontmoeten Martian Manhunter als een proefvaart. De test is geslaagd, en de portal wordt opengelaten.

Terug in de Batcave, het Batcomputer detecteert Brainiac’s naderen ruimteschip. Observeren van het schip uit via telescoop, is Batman blootgesteld aan de mind-control ray; hij draait snel berserk, leggen afval naar de Batcave en probeert te ontsnappen via de Batmobile. Echter, de auto afweersysteem electrocutes hem, waardoor Robin genoeg tijd om Batman te praten uit zijn trance met een hartelijke toespraak; Maar Batman onderhoudt het was de elektriciteit, en niet de toespraak, die hem wakker. Aan het Paleis van Justitie, de Joker en het bedrijf break in de glijbanen teleporter kamer via het riool met behulp van de kaart Killer Croc gestolen, en zijn verbonden door Lex Luthor vermomd als Hawkman, hebben opgesloten de echte Hawkman in een kooi. Luthor wordt geopenbaard aan het brein van de regeling zijn, van plan om van het Wachttorengenootschap binaire fusie kanon te gebruiken om de aarde te houden op losgeld en dwingen de burger om hem te maken president. De groep voert de teleporter.

Batman en Robin alert Martian Manhunter en Green Lantern op de aanwezigheid van Brainiac’s schip, maar worden onderbroken wanneer de komst van de groep Luthor’s veroorzaakt een Wachttoren lockdown. Green Lantern gaat naar Brainiac’s schip te onderzoeken, waardoor Martian Manhunter te zenden een noodsignaal naar de rest van de Justice League. Batman en Robin nemen van een raket in de ruimte en zijn verbonden door de Flash, Wonder Woman, Superman, en Cyborg bij het Wachttorengenootschap. De groep breekt in om het schip in wanorde en de Joker in de controle van de belangrijkste computer te vinden. Batman en Superman onderwerpt alle schurken, en de Liga voor te bereiden om terug te keren naar de Aarde, maar worden stilgelegd zodra de Brainiac stuurt een transmissie naar de Wachttoren, de onthulling van zijn plan: de gecombineerde krachten van de Lantern Corps gebruiken om een ​​krimp ray rekenen dat zal miniaturiseren aarde, waardoor Brainiac om deze toe te voegen aan zijn groeiende collectie van planeten.

Tegenzin, Luthor suggereert een alliantie met de Liga om de gemeenschappelijke vijand te bestrijden, en Batman toegeeft. Terwijl Superman vliegt de ruimte in en probeert de krimp ray bereiken van de Aarde te stoppen, de anderen maken hun weg naar de Wachttoren controlekamer om mechanische armen van het schip gebruiken om worstelen op Brainiac’s ruimteschip en bestuur het. Eenmaal daar worden ze overvallen door Green Lantern, die, zo blijkt, werd gehersenspoeld door Brainiac tijdens zijn onderzoek van het ruimteschip. Robin probeert hem te praten uit zijn trance als hij met Batman, maar de anderen ontneemt hem en verzegelen Green Lantern uit het schip. Green Lantern keert terug naar Brainiac’s ruimteschip en neemt zijn plaats in de shrink ray, waardoor Brainiac, thans verworven alle lantaarns, om eindelijk te activeren. Terwijl Superman probeert om het op afstand te houden, de anderen in slagen om succesvol klink op de UFO en infiltreren het.

Making their way to the heart of the ship, the group confront Brainiac, who increases the strength of the shrink ray. Superman, who is still in the path of the beam, is unable to resist it any longer and falls to Earth, weakened. This overloads the shrink ray and causes it to explode, releasing all the Lanterns from hypnosis and instantly warping them all back to their home planets. Brainiac escapes to Earth in a smaller ship at the last minute as the UFO spirals out of control. Some of the group are hit by energy beams from the wayward Lanterns’ rings, giving them the emotions associated with the Corps. Robin agrees to stay and watch them as their behaviour becomes erratic while Batman and Wonder Woman descend to Earth to tend to an injured Superman. They follow him to Paris, France where the impact of his crash-landing destroys the Eiffel Tower, which Batman promptly rebuilds in his own image.

Meanwhile, the out-of-control UFO crashes into the Watchtower and sends it spiralling towards the Moon, but Green Lantern, having returned from Oa, uses his ring to stop it. Cyborg corrects the course of the UFO and sets its destination to Gotham. Back in Paris, Brainiac arrives and proceeds to shrink the city down to the size of a bottle; Superman, having recovered, rescues Paris before the villain can capture it. Brainiac moves onto London, England and then Pisa, Italy, only to have both attempts foiled in the same way. Finally, he travels to Gotham City and tries to shrink it as well, but is thwarted by Robin, Cyborg and their group of emotional misfits who have touched down in Gotham in the UFO. The Flash traps Brainiac and his ship in a makeshift cage, and everyone returns to the now-fixed Watchtower.

Er, Robin vertelt de groep dat hij erin geslaagd om een ​​fragment van het kristal houdkracht de lantaarns ‘uit de krimp ray na de explosie te behouden. Superman Vervolgens formuleert een plan: de levering van energie kristallen opgeslagen bij het Fort van Solitude in tandem met Robin’s scherf om een ​​duplicaat krimp ray creëren om de effecten van Brainiac’s machine ongedaan te maken en opnieuw te groeien de steden gebruiken. Echter, om het te laten werken, de krachten van de lantaarns weer nodig, die wordt bemoeilijkt door het feit dat de explosie geretourneerde ze allemaal hun planeten. Uiteindelijk is de groep splitst, en elk team reist af naar een andere Lantern planeet voor een ontmoeting met het korps en een monster van energie uit hun macht ringen op te halen.

Met gemonteerde alle bevoegdheden van de Lantaarns ‘, de groep ontmoeten op het Fort van Solitude en Superman krijgt om te werken aan de dubbele krimp ray. Na een korte schermutseling met de Rogue Lantaarns, wiens macht monsters werden genomen door kracht, de machine is compleet en de aarde is teruggekeerd naar zijn normale grootte, samen met al haar steden. Echter, bij het verzenden van de Flash terug naar Gotham te controleren op Brainiac, keert hij terug om te melden dat hij en zijn schip de geïmproviseerde kooi ontsnapt.

Brainiac arriveert bij de Fortress of Solitude en maakt gebruik van zowel het duplicaat ray en zijn mind-control-apparaat te blazen Superman tot gigantische proporties en stuur hem op een destructieve rampage in heel de aarde. Zonder enige Kryptonite, alle aanvallen van de groep zijn machteloos tegen de gehypnotiseerde Superman, totdat Batman heeft het idee van elektrocuteren hem om hem snap van Brainiac’s controle, herinnerend aan zijn incident in de Batmobile. De groep assembleren een generator en schokken Superman, geen effect te hebben. Robin beseft dan dat het was in feite zijn toespraak tot Batman dat de trance brak langs, niet de elektrocutie, en Batman overgaat tot een oprechte monoloog leveren aan Superman. Geleidelijk, Superman is vrijgelaten uit Brainiac’s controle, en hij vernietigt het schip van de schurk, het verzenden van het vliegen in de diepten van de ruimte. Brainiac zelf wordt gevangen.

Hun missie voltooid, de leden van de Liga terugkeer naar huis, en de schurken een deel manieren met hen, hervatten hun leven van misdaad. Luthor behaalt zijn eerste doel om president – maar dit is slechts tijdelijk, en zowel hij als de Joker zijn in de gevangenis gegooid, het delen van een cel met Brainiac, die begint aan een plan om te ontsnappen formuleren.

In een mid – credits scene , wordt Hawkman aangetoond dat nog niet zijn ontsnapt uit zijn kooi als de schoonmaakploeg kan hem niet horen . De andere leden van de Justice League komen op de Wachttoren . Helemaal op het einde , in een laatste cutscene , is een man gezien reiniging in de voorkant van het portaal als het activeert plotseling , en de schimmige figuren van wat lijkt op de Avengers van Marvel Comics (Iron Man, Thor, Hulk, Black Widow zijn, Hawkeye, Spider-Man en Captain America) crossover . Echter , de portal sluit vervolgens af , de lichten weer aan te zetten , en dit wordt geopenbaard gewoon Aquaman , Green Arrow , Black Canary , Shazam , Booster Gold , Nightwing , en Swamp – Thing.

Personages

Het spel bestaat uit meer dan 105 personages uit zowel het DC Universe en de terugkerende Batman-serie. Conan O’Brien verschijnt in een niet- speelbare rol als gids van het spel.

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 60

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter