Halo 3

Halo 3

Introductie

Halo 3 is een first-person shooter.

Het werd ontwikkeld door Bungie en werd uitgegeven door Microsoft Game Studios.

Het spel is in Noord-Amerika uitgegeven op 25 september 2007. In Europa was dat op 26 september 2007 en in Japan op 27 september 2007.

Het spel is beschikbaar voor Xbox 360 en Xbox One.

Gameplay

Halo 3 is een shooter spel waar spelers in de eerste plaats ervaren gameplay van een first-person perspectief. Een groot deel van de gameplay vindt plaats op de voet, maar omvat ook segmenten gericht op vechtgame. Het saldo van wapens en objecten in het spel werd aangepast om beter te houden aan de “Gouden Driehoek van Halo”: dit zijn wapens, granaten en melee aanvallen, die beschikbaar zijn voor een speler zijn in de meeste situaties. Spelers kunnen dual-hanteren sommige wapens, af te zien van het gebruik van granaten en melee aanvallen in het voordeel van de gecombineerde vuurkracht van twee wapens. Veel wapens beschikbaar in vorige afleveringen van de serie terug te keren met kleine cosmetische en macht veranderingen. In tegenstelling tot de vorige afleveringen, secundaire wapen van de speler is zichtbaar op hun speler model, holster of slingerde over de rug van de speler.

Halo 3 introduceert “support wapens”, die omslachtig tweehandige wapens die de speler te vertragen, maar bieden sterk toegenomen vuurkracht in ruil zijn. Naast wapens, het spel bevat een nieuwe klasse van het vistuig genoemd apparatuur;. Deze items hebben verschillende effecten, variërend van defensieve schermen tot regeneratie en fakkels af te schermen. Slechts één stuk van de apparatuur kan worden uitgevoerd op een moment. Voertuigen onderdeel van het spel is uitgebreid met nieuwe verrijdbaar en AI-only voertuigen.

Halo 3 bevat niet-gameplay toevoegingen, zoals Forge, een tool kaart-editing. Forge stelt spelers in staat om in te voegen en te verwijderen spel voorwerpen, zoals wapens, kratten en voertuigen in de bestaande multiplayer maps. Bijna alle wapens, voertuigen en interactieve objecten kan worden geplaatst en verplaatst op kaarten met Forge. Spelers kunnen voeren smeden games en bewerken en manipuleren van objecten in real time. Een budget beperkt de hoeveelheid objecten die kunnen worden geplaatst. Spelers kunnen ook besparen tot 100 films van de gameplay om hun harde schijf van de Xbox 360’s, het bekijken van de actie vanuit elke hoek en op verschillende snelheden. Halo 3 biedt een vorm van het delen van bestanden, waar items zoals opgeslagen films, screenshots, en aangepaste varianten kunnen allemaal worden geüpload naar de officiële website van Bungie’s, Bungie.net. Iedereen kan de gebruiker gemaakte inhoud die is geüpload naar de website van Bungie’s te bladeren en taggen, automatisch om te downloaden naar hun console de volgende keer dat ze zich aanmelden bij Xbox Live op Halo 3.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter