Drawn to Life: SpongeBob SquarePants

Drawn to Life: SpongeBob SquarePants
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
70.4%
Drawn to Life: SpongeBob SquarePants Edition is een video game voor de Nintendo DS Het is een spin-off van 5th Cell’s 2007 DS hit Drawn to Life, en is gebaseerd op de Nickelodeon geanimeerde komedie serie SpongeBob SquarePants, in het bijzonder de episode. “Frankendoodle”. Het spel werd ontwikkeld door een Japanse game bedrijf, Altron en Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Drawn to Life: SpongeBob SquarePants Edition is een video game voor de Nintendo DS Het is een spin-off van 5th Cell’s 2007 DS hit Drawn to Life, en is gebaseerd op de Nickelodeon geanimeerde komedie serie SpongeBob SquarePants, in het bijzonder de episode. “Frankendoodle”. Het spel werd ontwikkeld door een Japanse game bedrijf, Altron en gepubliceerd door Play THQ. Het spel werd uitgebracht in Noord-Amerika op 15 september 2008.

Binnen het spel, de speler creëert een eigen karakter en vult de wereld van Bikini Bottom. Spelers kunnen ook hun eigen aanpasbare woning in Bikini Broek te creëren. De speler heeft de mogelijkheid om vijanden aan te passen en zet ze in vrienden of bondgenoten, na bedwelming hen. Het spel is voorzien van een twee-speler VS. modus. Er zijn meer dan 20 levels in totaal. In tegenstelling tot de bazen van de originele game, de held moet nu de baas verdoven en veeg de baas ‘schaduw goo met de stylus om schade toe te brengen.

  Tags: Nintendo DS

  Gerelateerde berichten

  Minecraft

  Geplaatst door 60

  Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

  Laat een berichtje achter