Assassin’s Creed III: Liberation

Assassin’s Creed III: Liberation

Introductie

Assassin’s Creed III: Liberation is een historische actie-avonturen open wereld sluip game.

Het spel werd ontwikkeld door Ubisoft Sofia, Ubisoft Milan en werd uitgegeven door Ubisoft.

Voor PlayStation Vita werd het spel in Japan op 15 november 2012 uitgegeven. In Noord-Amerika was dat op 30 oktober 2012 en in Europa op 31 oktober 2012.

Het spel is beschikbaar voor PlayStation 3, PlayStation Vita, Microsoft Windows en Xbox 360.

Gameplay

Bevrijding maakt gebruik van de Vita touchscreen en achter-touchpad , camera’s en gyroscoop . Deze omvatten Chain Kill gevecht, en de mogelijkheid om mensen te bestelen. Door de koppeling van het spel om Assassin’s Creed III, de speler zal een in-game versie van Connor’s tomahawk , een exclusief karakter huid, een multiplayer karakter en een complete upgrade te ontvangen van alle munitie zakjes. het spel gebruikt dezelfde engine die loopt Assassin’s Creed III, waardoor voor dezelfde gameplay ervaring als console release. Aveline heeft ook haar nieuwe reeks animaties en de mogelijkheid hebben om dubbel hanteren wapens , zoals de nieuwe blaaspijp en de bekende zwaarden, messen, pistolen en verborgen blade.

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 104

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter