Mount & Blade: Warband

Mount & Blade: Warband
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
65.6%
Het beste van het Mount & Blade-serie, Warband is een open wereld fantasy RPG gekruist met een Middeleeuwse simulator, die in feite betekent dat u nooit meer om aandacht te besteden aan de echte wereld weer. Warband dumpt spelers in een gigantische zandbak, waar zes facties hertog het uit om de heerschappij, is er geen Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Het beste van het Mount & Blade-serie, Warband is een open wereld fantasy RPG gekruist met een Middeleeuwse simulator, die in feite betekent dat u nooit meer om aandacht te besteden aan de echte wereld weer. Warband dumpt spelers in een gigantische zandbak, waar zes facties hertog het uit om de heerschappij, is er geen echte verhaal en het wordt overgelaten aan de speler om te beslissen wat ze willen doen.

Misschien is de showman in u zal u inspireren om een ​​master jouster en kampioen van vele toernooien, of misschien je oog voor een goede deal zal u leiden naar het pad van de rijke handelaar te worden, met behulp van uw berg van goud aan een huurling leger te financieren om te beschermen jij en je glorie brengen of misschien ben je gewoon een goede voor niets oplichter, en zo ja, dan is het leven van de bandiet’s voor u.

Reizend over de kaart, u zult ongetwijfeld merken dat je belaagd door vijanden, of misschien kan je het ene doet de waylaying zijn, maar hoe dan ook, zult u ongetwijfeld krijgen in stukjes. Combat is skill-based, waarbij voetenwerk, uitstekende timing en de werkgelegenheid van het juiste wapen en rechts aanval voor verschillende situaties. Het is moeilijk om onder de knie te krijgen, maar uiteindelijk zeer de moeite waard. Je zult waarschijnlijk een leger aan uw zijde, ook, leidt tot een aantal bijzonder grote conflicten. En dat het leger kan worden getraind, ervaring opdoen en worden uitgerust met nieuwe gear – hoewel je zal moeten om hun loon te betalen.

Met de multiplayer-modus toegevoegd in Warband en een breed scala van mods, waaronder een aantal indrukwekkende revisies, het is een spel dat gemakkelijk zal opslokken je leven als je het laat.

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 55

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter