Halo 2

Halo 2

Introductie

Halo 2 is een first-person shooter.

Het werd ontwikkeld door Bungie en werd uitgegeven door Microsoft Game Studios.

Het spel is uitgegeven op 9 november 2004.

Het spel is alleen beschikbaar voor Xbox.

Gameplay

Halo 2 is een shooter game, met spelers voornamelijk ervaren gameplay van een first-person perspectief. De spelers gebruiken een combinatie van menselijke en buitenaardse wapens en voertuigen om de voortgang door de levels van het spel. Health bar van de speler is niet zichtbaar, maar de spelers zijn in plaats daarvan voorzien van een schade-absorberende schild dat regenereert wanneer u geen vuur.

Bepaalde wapens kan zijn dual-hanteerde, waardoor de speler om de nauwkeurigheid, het gebruik van granaten en melee aanvallen voor rauwe vuurkracht handel de speler kan twee wapens te dragen op een moment (of drie als dual-zwaaiende;. Een wapen blijft holstered), met elk wapen heeft voor- en nadelen in verschillende gevechtssituaties. Bijvoorbeeld, de meeste Covenant wapens schuwen wegwerp munitie clips voor een ingeperkt batterij, die niet kan worden vervangen als uitgeput. Echter, deze wapens oververhit bij voortdurende ontslagen langdurig. Menselijke wapens zijn minder effectief bij indringende schilden en vereisen herladen, maar kan niet oververhit raakt vanwege een langdurige brand. De speler kan een totaal van acht granaten (vier menselijke granaten, vier Covenant) dragen te verjagen en verstoren vijanden. Nieuw in Halo 2 is de mogelijkheid om vijandelijke voertuigen die bij de speler reizen bij lage snelheden boord. De speler of AI hang naar het voertuig en onder dwang werpt de andere bestuurder uit het voertuig.

    Tags: Xbox

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter