Ori and the blind forest

Ori and the blind forest
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
78.4%
De speler bestuurt Ori, een witte beschermengel. Lang geleden, Ori viel in het bos en werd door een beer-achtig wezen genaamd Naru die Ori heft als haar kind geadopteerd. Een catastrofale gebeurtenis alle, maar vernietigt het bos en leidt tot Naru sterven, waardoor Ori naar het bos te verkennen op zijn eigen. Aanvankelijk Ori is Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

De speler bestuurt Ori, een witte beschermengel. Lang geleden, Ori viel in het bos en werd door een beer-achtig wezen genaamd Naru die Ori heft als haar kind geadopteerd. Een catastrofale gebeurtenis alle, maar vernietigt het bos en leidt tot Naru sterven, waardoor Ori naar het bos te verkennen op zijn eigen. Aanvankelijk Ori is erg zwak en kan alleen maar springen over. Tijdens het spel, Ori voldoet Sein / saɪn /, wie zal zowel begeleiden Ori op zijn avontuur en vijanden aanvallen.  Als de speler krijgt ervaring, kunnen zij nieuwe vaardigheden voor Ori en Sein kiezen, waardoor Ori om meer van de spelwereld te verkennen.

Naast de punten die verspreid liggen in het spel op te slaan, kunnen spelers “ziel koppelingen” op elk moment dat ze ervoor kiezen om te dienen als checkpoints maken kan echter ziel koppelingen alleen worden gemaakt met behulp van speciale middelen tijdens gameplay verzameld.; de benodigde middelen zijn niet in overvloedig aanbod, waardoor de speler om ze alleen te maken wanneer dat nodig is.

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 65

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter