Battlefield Bad Company 2

Battlefield Bad Company 2

Introductie

Battlefield: Bad Company 2 is een first-person shooter.

Het spel werd ontwikkeld door  EA Digital Illusions CE en is uitgegeven door EA (Electronic Arts).

Het spel is uitgegeven op maart 2010.

Het spel is beschikbaar voor PlayStation 3, Microsoft Windows, Xbox 360, iOS en Kindle Fire.

Gameplay

Terwijl Bad Company 2 is vooral een first-person shooter, volgt de andere games in de serie door waardoor de speler om bepaalde voertuigen, met inbegrip van ATV, APC’s, tanks en helikopters te besturen. Te voet, worden de spelers toegang tot een verscheidenheid van real-world kleine wapens gegeven, zoals geweren en machinegeweren. Spelers kunnen ook springen, bukken, en sprint. Ze kunnen een primaire wapen en een pistool in de multiplayer, of twee primaire wapens in de single-player, evenals granaten en ander materiaal te dragen. Spelers kunnen schieten “van de heup”, maar inzoomen en het gebruik van iron sights, reflex bezienswaardigheden, of telescopische bezienswaardigheden (afhankelijk van het wapen) zal veel betere nauwkeurigheid bij het fotograferen.

Bad Company 2 benadrukt zwaar vernietigbare omgevingen. Grote delen van de meeste gebouwen kunnen worden vernietigd door explosieven, en sommige muren en hekken af ​​te breken onder spervuur ​​van kogels, met physics engine van het spel realistisch de vernietiging simuleren.

Het spel maakt gebruik van een “regenererende gezondheid” systeem, in plaats van het geven van spelers gezondheid punten als de oudere games in de Battlefield-serie hebben gedaan. Om dit aan te passen in de multiplayer, de “Medic” apparaten sneller nu de gezondheid van de regeneratie in plaats van rechtstreeks herstel van de gezondheid van de speler. Als een speler gewond is, moet hij of zij dekking te zoeken en schade om de gezondheid te herwinnen voorkomen. Een zwaar gewonde speler zal vuil en bloed te zien rond de randen van het scherm.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter