Battlefield Heroes

Battlefield Heroes
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
65%
Battlefield Heroes is voorzien van een aangepaste verovering modus verstrekken van elk team 50 levens en uiteindelijk een vlag aan het begin van de ronde. Het doden van vijanden en het houden van meer vlaggen dan de tegenstander leger zal geleidelijk hun aantal levens te verminderen. Het spel beschikt ook matchmaking, om spelers van hetzelfde Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Battlefield Heroes is voorzien van een aangepaste verovering modus verstrekken van elk team 50 levens en uiteindelijk een vlag aan het begin van de ronde. Het doden van vijanden en het houden van meer vlaggen dan de tegenstander leger zal geleidelijk hun aantal levens te verminderen. Het spel beschikt ook matchmaking, om spelers van hetzelfde niveau bij elkaar te houden. Ontwikkelaars van het spel hebben gesproken over niveaus gaan zo hoog als 40 of 50,   hoewel de huidige level cap is 30. De twee legers zijn het Nationaal Leger (het bezit van een rode basiskleur vlag) en de Koninklijke Landmacht genoemd (bezit van een blauwe basiskleur vlag). Het spel is de derde persoon alleen op dit punt, maar senior producer Ben Cousins ​​heeft verklaard als first-person echt wordt gezocht, kan het worden toegevoegd op een later tijdstip.  Spawn tijden zijn 5 seconden (vergeleken met de 15 seconden eerdere Battlefield spellen, behalve de map “middernacht Mayhem.”), waardoor minder wachten en meer actie. Spelers niet halen spawn punten aangezien het spel heeft een “Intelligent Spawn System” zetten van spelers die het dichtst bij het dichtstbijzijnde strijd. Soms is de speler zal worden gedropt achter de vijandelijke linies. Er is ook een nieuwe modus “Conquest V2.” Het doel van deze functie is om het bezit komen van een raket te nemen voor 5 minuten.

Net als de vorige Battlefield spellen Battlefield Heroes heeft een klasse-systeem, dat is teruggebracht tot drie fundamentele klassen: de Soldaat (een gemiddelde snelheid, mid gezondheid half varieerde gewapend medic), Gunner (een zwaar gewapend, hoge gezondheid langzaam klasse), en Commando ( een lage gezondheid, snelle, watersnip en mes specialist).   Alle drie klassen hebben hun eigen voor- en nadelen.
Een screenshot toont vroege gameplay getoond in de officiële trailer

Een screenshot toont de Metagame getoond in de officiële trailer
Spelers kunnen ook bandages kopen om de gezondheid en de sleutels te regenereren om voertuigbepantsering punten regenereren (wat hetzelfde is als gezondheid voor uit voertuig spelers).

Er zijn verschillende voertuigen in het spel, al gemodelleerd naar echte voertuigen van de Tweede Wereld oorlog. Inbegrepen zijn twee “lichte tanks”, in de stijl van de M4 Sherman en de Panzer III / IV. Wielvoertuigen zijn ook in het spel, en zijn patroon na de Kubelwagen en de Willys Jeep. Tot slot zijn er vier vliegtuigen, waarvan er twee zijn ook gemaakt om te kijken als de Messerschmitt Bf 109 en de Supermarine Spitfire, en de anderen zijn soorten helikopters. Alle voertuigen hebben passagier slots, de tank met ruimte passagier in het torentje, de wielvoertuigen houden drie passagiers, het vliegtuig met een slot op elke vleugel, en de helikopters met sleuven aan elke kant. Alle passagiers, met uitzondering van de bestuurder, kunnen hun normale hand-held wapens af te vuren, en het gebruik van vaardigheden, van binnen uit het voertuig.

Spelers kunnen worden toegekend prestaties van een missie systeem waarmee missies om moed punten te krijgen om te worden afgerond.

Spelers kunnen ook een valuta, de zogeheten “speel gratis Funds” af te kopen van de belangrijkste website voor in-game items zoals kleding, emotes, ervaring en Valor punt verhoogt, helende bandages, het voertuig repareren moersleutels, ‘boosts’ dat het bedrag te verhogen kopen van moed punten verkregen, of wapens die laatste, hetzij voor een periode van tijd, of voor altijd.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter