Prince Of Persia: The Forgotten Sands

Prince Of Persia: The Forgotten Sands
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
71.4%
De Prins is het rijden door een woestijn op zijn paard, op een zoektocht naar zijn broer, Malik zien, en te leren over het leiderschap van hem. Toen de prins arriveert bij koninkrijk Malik’s, vindt hij het aangevallen door een leger dat is een poging om de schat gewelven bres voor een grote macht die Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

De Prins is het rijden door een woestijn op zijn paard, op een zoektocht naar zijn broer, Malik zien, en te leren over het leiderschap van hem. Toen de prins arriveert bij koninkrijk Malik’s, vindt hij het aangevallen door een leger dat is een poging om de schat gewelven bres voor een grote macht die bekend staat als “Salomo’s Army”. De Prins rekent in de stad, en tracks Malik om de schat gewelven. Hier, Malik zegt dat hij is vechten tegen de bierkaai en stelt voor om te vertrouwen op een laatste redmiddel of worden gedwongen zich terug te trekken. De prins fel gekant, maar Malik releases Salomo’s Army met behulp van een magische zegel. Salomo’s Army is een assortiment van verschillende wezens, allemaal gemaakt van zand. De Prins en Malik zowel in slagen om helften van het zegel gebruikt om het leger te houden bevatte verkrijgen, hen te beschermen tegen worden omgezet in zand standbeelden, dat is het lot van de rest van het koninkrijk.

Malik wordt gescheiden van de Prins, die een portaal vindt het domein van Razia, een Djinn van de Marid race. Razia vertelt de prins dat de enige manier om opnieuw gevangen te Salomo’s Army is om de beide helften van de afdichting te herenigen. Razia geeft de Prins speciale krachten en stuurt hem naar Malik te vinden, en de andere helft van het zegel. Toen de prins vindt Malik, dat hij niet geïnteresseerd is in het stoppen van Salomo’s Army, maar in plaats daarvan wil om het te vernietigen en gebruik maken van haar bevoegdheid om een ​​meer krachtige leider te worden. Dit wordt verklaard door Razia: terwijl de Prins wordt met behulp van de kracht geschonken aan hem door Razia, wordt Malik met behulp van stroom rechtstreeks overgenomen uit die hij verslaat. Zand van het leger wordt geleidelijk van invloed zijn geest, waardoor hij gevoelig voor Ratash’s invloed. De prins zet weer uit te Malik te vinden, maar dit keer met geweld te nemen zijn de helft van de afdichting. Als hij hem vindt, Malik is sterker en weet te ontsnappen. Nastreven Malik weer, de Prins vindt Ratash, Ifrit leider van het leger, op zoek naar de afdichting. Na de prins outruns hem, concludeert hij Ratash moet nu achtervolgen Malik, en dus zet om hem te helpen. De prins arriveert in de troonzaal te vinden Malik en Ratash vechten, en hij helpt Malik. De Prins en Malik lijken Ratash doden, en Malik absorbeert zijn macht, verbrijzelen zijn de helft van de afdichting. Malik loopt dan af, schijnbaar in een hysterische pasvorm, met behulp van enkele van de bevoegdheden Ratash’s te ontsnappen.

De prins streeft hem, en weer vindt Razia. Razia legt uit dat Ratash niet kan worden gedood door een gewone zwaard, en dat wat er werkelijk gebeurde was heel anders dan wat de prins zag: Ratash daadwerkelijk gedood Malik, en bezeten zijn lichaam. De Prins gelooft dit niet, en wil de Djinn Sword, verborgen in de oude stad van Rekem, die Razia zegt kan Ratash doden te vinden. Langs de weg, de Prins jaagt Malik, nu gebruikt door Ratash naar oorspronkelijke vorm van de Ifrit’s te heroveren. De prins verliest een strijd om Ratash en, ervan overtuigd dat zijn broer is echt dood is, vindt de Djinn Sword. Razia obligaties binnenkort met het zwaard, waardoor het de kracht die nodig is om Ratash vernietigen. De prins zoekt opnieuw naar Ratash. Als hij hem vindt, Ratash is nu gigantisch, letterlijk gevoed door de zandstorm die in de loop van het paleis is gekomen. De Prins maakt gebruik van het zwaard te Ratash te doden, en, toen de zandstorm afneemt, vindt hij Malik sterven. Malik zegt tegen hun vader te vertellen dat prins als machtige leider zal zijn als Salomo, dan sterft. In een epiloog, de Prins vertelt hoe hij nam het zwaard terug naar Rekem, waar hij dacht Razia zou willen rusten, en hoe hij moet nu op weg om zijn vader van de dood van Malik op de hoogte.

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 56

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter