Burnout Paradise

Burnout Paradise
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
73.6%
Als we spelen racegames , we willen goed geconstrueerde tracks . Wij willen dat de transmutatie van het zicht, geluid en trillingen controller dat maakt ons het gevoel dat we echt racen , niet alleen het spelen van een spel. Welke betere manier om dat te doen dan om een race- wereld waarin je wat Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Als we spelen racegames , we willen goed geconstrueerde tracks . Wij willen dat de transmutatie van het zicht, geluid en trillingen controller dat maakt ons het gevoel dat we echt racen , niet alleen het spelen van een spel. Welke betere manier om dat te doen dan om een race- wereld waarin je wat de heck je wilt op elk gewenst moment kan doen maken ? Met ton verborgen dingen te vinden, naast een multiplayer modus die is gemakkelijk te bereiken vanuit het spel , deze houden jullie graag bezig voor een lange tijd . We weten dat we waren .

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter