Assassin’s Creed Unity

Assassin’s Creed Unity

Introductie

Assassin’s Creed Unity is een action-adventure game. En is de achtste game uit de Assassin’s Creed-reeks.

Het spel werd ontwikkeld door Ubisoft Montreal en werd uitgegeven door Ubisoft.

Op november 2014 werd het spel uitgegeven.

Het spel is beschikbaar voor PlayStation 4, Microsoft Windows en Xbox One.

Gameplay

Combat werd herwerkt voor het spel, met schermen als inspiratie voor het nieuwe systeem. Als extra toevoeging buiten de terugkerende wapens uit vorige spellen introduceert Assassin’s Creed Unity de Phantom Blade. De Phantom Blade gebruikt de mechaniek van een kruisboog om een projectiel af te vuren over lange afstand, terwijl hij nog steeds dezelfde rol heeft als het verborgen mes in vorige Assassin’s Creed-spellen. De navigatie in het spel was ook volledig herwerkt.

Assassin’s Creed Unity introduceert ook “co-op-modus” in de serie. Spelers kunnen taveernes binnenlopen, die fungeren als sociale ontmoetingsplaatsen, waar ze kunnen zien of er op dat moment vrienden aan het spelen zijn. Als die momenteel op een missie zijn, zullen ze verschijnen als een “spookversie” van hun speler, aan wie gevraagd kan worden aan de missie te mogen meedoen. Als dit mag, wordt de speler overgeschakeld naar hun spel, waar beide spelers worden gereset naar het meest recente checkpoint om vanaf daar verder te spelen. Op deze manier kunnen tot vier spelers meedoen. In zijn eigen spel is een speler altijd Arno – de andere spelers verschijnen als willekeurige leden van zijn broederschap. In de co-op-modus zijn veel missies en activiteiten beschikbaar, maar enkele missies zijn uitsluitend bedoeld om alleen te spelen.

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 58

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter