Saints Row: Gat out of Hell

Saints Row: Gat out of Hell
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
68.6%
Saints Row: Gat out of Hell is een 2015 open wereld komische actie-adventure video game ontwikkeld door Volition en High Voltage Software en uitgegeven door Deep Silver. Het werd uitgebracht voor Microsoft Windows, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Het spel is een standalone uitbreiding naar Saints Row IV, wat betekent dat Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Saints Row: Gat out of Hell is een 2015 open wereld komische actie-adventure video game ontwikkeld door Volition en High Voltage Software en uitgegeven door Deep Silver. Het werd uitgebracht voor Microsoft Windows, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Het spel is een standalone uitbreiding naar Saints Row IV, wat betekent dat spelers niet een kopie van Saints Row IV moeten Gat spelen uit de hel.

De PlayStation 3 en Xbox 360-versies werden uitgebracht als download via PlayStation Network en Xbox Live Arcade. De PlayStation 4 en Xbox One-versies zagen een versie gebundeld samen met Saints Row IV: herkozen.

De speler bestuurt Johnny Gat of Kinzie Kensington in een open wereld omgeving. Gat out of Hell deelt veel gameplay-aspecten met de vorige afleveringen, wordt voornamelijk gespeeld als een third-person shooter in een open wereld stad bezaaid met quests, secundaire doelstellingen, en diverse verzamelobjecten. Bovenmenselijke capaciteiten terug te keren van Saints Row IV. Gat out of Hell introduceert ‘engelachtige vlucht “, geeft vleugels aan de speler In tegenstelling tot het verleden Saints Row spelen, kunnen spelers niet de speelbare personages aan te passen.; Echter, door het importeren van een Saints Row IV besparen, kunnen spelers hun eigen Boss karakter aan de standaard Boss vervangen importeren.

In tegenstelling tot spel progressie in vorige titels, spelers vooraf door het verhaal door het invullen van activiteiten om een ​​’Satan’s Wrath “meter, die cutscenes en verder verhaalelementen ontsluit vullen. Gat out of Hell vindt plaats in een open wereld nieuw voor de serie, nieuwe Hades, samengesteld uit vijf eilanden: Shantytown, Barrens, Downtown, Forge, en de Den, allemaal rond een centrale toren op een middelste eiland.

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 104

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter